Rybky pomaly chradnú a potom kapu, niektorým sa darí výborne

Diskusia o cichlidách z jazera Malawi

Re: Rybky pomaly chradnú a potom kapu, niektorým sa darí výborne

Poslaťod vladko » Štv 11. Nov 2010 20:24:11

ja som mal vlastne odchovy a dokonca sa mi nanosila niejaka pliaga mal som albinov a podochli a skusal som uz vsetko od komplet precitenia AQ aj samotne liecenie ryb pripravkami z akva shopu ako aj vlastnym sposobom (skusal som aj penicilin) ako posledna sanca a nepodarilo sa mi zachranit nic z toho odchovu :(
aj otom to je
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Reklama

Poslaťod dkollar » Pia 12. Nov 2010 9:00:46

mne sa stala velmi podobna vec. podarilo sa mi priotravit si akvarko NO2. mne ryby nezrali takmer vobec, resp. minimalne oproti normalnemu stavu a boli vecsinou pokope v hufe. tak som vymenil tretinu vody, den na to som nalial do akvarka sera toxivec a potom sera nitrivec a teraz je uz akvarko v norme. ale stalo ma to 3 ryby. postupne kapali, najprv jedna a potom dve za dva dni.

mozno keby si skusil naliat do akvarka sera toxivec... ma to viazat skodlive latky vo vode, skodu by to narobit nemalo...

Kód: Vybrať všetko
http://www.serashop.sk/eshop/detail/148/1/sladkovodne-akvaria/sera-toxivec--50ml-na-200l
Obrázok užívateľa
dkollar
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 3
Has thanked: 18 times
Been thanked: 9 times

Poslaťod Rasto_2001 » Pia 12. Nov 2010 21:32:18

Ahojte momentálne je vsetko OK tešim sa dokonca malim prirastkom tak že si myslim ze v AQ funguje vsetko tak ako ma :-D , mozno to bolo sposobene aj tým ze som kazde dva týzdne vyberal a preplachoval molitány (vo vode z AQ) teraz to nerobim a je to vsetko OK. akurat je pravda ze som dávno nerobil testy vody tak to asi rano spravim :-D
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Predchádzajúci

Späť na Malawi cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia