Nakupovanie tovaru cez eBay, Aukro a iné aukčné stránky.

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Nakupovanie tovaru cez eBay, Aukro a iné aukčné stránky.

Poslaťod Matej » Pon 08. Nov 2010 11:53:20

Dobre kofola, jasne ze tie hodnotenie su miestami nepresne, hlavne ak ide o nejakych 5 alebo take male cislo. Niektori ludia su chronicki stazovatelia a daju ti zly feedback aj keby si im zrovna poslal presne to co chcu len im to pride o den neskor ako si uviedol :)

V pripade toho ebay-u ide ale casto o stovky hodnoteni, tam uz je vypovedna hodnota uplne niekde inde :) pre mna je na ebay pekne to ze tam normalni obchodnici (firmy) predavaju tovar za lepsie ceny, plus je to jedna z mala moznosti ako nakupit priamo z ciny pripadne inej azijskej krajiny. A ked takyto predajca ma 500 hodnoteni a z toho 480 pozitivnych tak je to pre mna jasny signal ze sa tam nemusim bat nakupit.

V poslednej dobe sa da na ebay najst dost cinskych predajcov ktori maju tovar po skladoch vselikde po europe a dorucuju tovar dokonca zadarmo :) Asi pred mesiacom kamarat objednaval pre svoje deti a pre moje taku malu ponorku na dialkove ovladanie - v europe sme to nasli tusim za 35 eur za kus, objednal to cez ebay od cinana, dorucil to asi za tyzden a bezplatne ... a stalo to 14 dolarov za kus ...

Cize cez ebay v pohode nakupovat len davat pozor na predajcu :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Reklama

Poslaťod kofola » Pon 08. Nov 2010 13:41:01

Cize cez ebay v pohode nakupovat len davat pozor na predajcu

Ved presne toto som tym vsetkym chcel povedat :D ...rad vyuzivam sluzby tychto stranok, len si treba davat pozor a nebyt moc dovercivy :yes
Obrázok užívateľa
kofola

Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Poslaťod barny1991 » Pon 08. Nov 2010 14:42:05

kofola píše:Z aukra si veci davam zasadne posielat na cesku adresu. Islo myslim raz o to ze som si dal pre kolegu poslat nalepky na motorku v ciernej farbe, ktore dotycny ponukal, napisal mi ze uz to poslal ale ze 1 je strieborna lebo uz cierna nebola. Samozrejme ze som zasielku neprevzal, co som mu aj napisal, ze nebudem kupovat nieco co som neobjedanl a uz som mal negativ, ze nepreberam zasielky. Dalsie 2 boli podobneho charakteru. Nebudem kupovat nieco o com mi povedia ze predavam modre a ked to odkliknem tak mi napise, ze je to modre ale trochu s nadychom do zelena :).....1 negativne som mal ja ked som predaval pouzitu vec (v aukcii som to zamozrejme uviedol) a dotycny bol sklamany, ked mu to prislo a ze musel zaplatit 250 Kc za nieco co uz bolo pouzite. V tej dobe nove stalo +/- 2000 Sk. Takze tak.

O.K, prepac mas pravdu, najdu sa vselijaky ludia a obchodnici, ja som zatial vzdy natrafil na seriozneho predajcu.

dokonca som sa dohodol s jednym co vystavuje oblecenie, ze mi ho posle rovno dobierkou ze nemusim prihadzovat v aukcii poslal mi na mail obrazky co ma na predaj, a dal mi to lacnejsie ako na aukre,pretoze nemusel aukru platit poplatok za predany tovar, a mne vyhovovala samozrejme nizsia cena, takze da sa dohodnut, len treba vyjednavat :)
Obrázok užívateľa
barny1991

Has thanked: 9 times
Been thanked: 2 times

Poslaťod barny1991 » Pon 08. Nov 2010 16:44:23

Matej píše:Dobre kofola, jasne ze tie hodnotenie su miestami nepresne, hlavne ak ide o nejakych 5 alebo take male cislo. Niektori ludia su chronicki stazovatelia a daju ti zly feedback aj keby si im zrovna poslal presne to co chcu len im to pride o den neskor ako si uviedol :)

V pripade toho ebay-u ide ale casto o stovky hodnoteni, tam uz je vypovedna hodnota uplne niekde inde :) pre mna je na ebay pekne to ze tam normalni obchodnici (firmy) predavaju tovar za lepsie ceny, plus je to jedna z mala moznosti ako nakupit priamo z ciny pripadne inej azijskej krajiny. A ked takyto predajca ma 500 hodnoteni a z toho 480 pozitivnych tak je to pre mna jasny signal ze sa tam nemusim bat nakupit.

V poslednej dobe sa da na ebay najst dost cinskych predajcov ktori maju tovar po skladoch vselikde po europe a dorucuju tovar dokonca zadarmo :) Asi pred mesiacom kamarat objednaval pre svoje deti a pre moje taku malu ponorku na dialkove ovladanie - v europe sme to nasli tusim za 35 eur za kus, objednal to cez ebay od cinana, dorucil to asi za tyzden a bezplatne ... a stalo to 14 dolarov za kus ...

Matej, cista pravda, ja som na ebay-i kupil kopačky za 90dolarov, a unas v obchode stali 200€, a na nete sli okolo 160€. takze urcite sa to dost oplati, len tam treba listovat,hladat,hladat, a hlavne pozerat cenu dopravy ci posiela do eu, ale urcite sa da vyhodne nakupit ked sa tam vie clovek orientovat :)
Obrázok užívateľa
barny1991

Been thanked: 2 times

Poslaťod Rasto_2001 » Uto 09. Nov 2010 17:17:52

Matej píše:Dobre kofola, jasne ze tie hodnotenie su miestami nepresne, hlavne ak ide o nejakych 5 alebo take male cislo. Niektori ludia su chronicki stazovatelia a daju ti zly feedback aj keby si im zrovna poslal presne to co chcu len im to pride o den neskor ako si uviedol :)

plne súhlasim :yes :yes :yes :yes :yes
Je to presne tak ako píšeš hlavne čo sa týka feedbacku, je iné keď ma niekto hodnotenie od 5tich ludí ako od 500 ....
hej inac tu ponorku by som bral aj ja nemas alebo nepamätas sa od koho si to bral
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Poslaťod Matej » Uto 09. Nov 2010 22:56:51

Rasto_2001 píše:plne súhlasim :yes :yes :yes :yes :yes
Je to presne tak ako píšeš hlavne čo sa týka feedbacku, je iné keď ma niekto hodnotenie od 5tich ludí ako od 500 ....
hej inac tu ponorku by som bral aj ja nemas alebo nepamätas sa od koho si to bral

Kód: Vybrať všetko
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4658

tu ti ju poslu s bezplatnym postovnym :)
Ale je to taka hovadinka, vydrzi to len tak 2-3 minutky a musis zase nabijat :)
Deckam sa to paci kazdopadne, napustim vodu do vane a uz makaju :)

Tu mas video v akcii, niekto s tym nasiera ryby :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DcnmpwijGrc[/youtube]
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod vladko » Ned 21. Nov 2010 15:55:31

nebudem citat co tu bolo spomenute ale ja kupujem cez ebay.com a .co.uk a som nadmieru spokojny kupujem z celeho sveta dokonca niekolko krat som narazil na podvodnikov a do 2 tyzdnov boli peniaze spat na ucte a plus vsetko zalezi od krajiny povodu a taktiez aj velkosti balika .. obalka dojde cca do tyzdna mensia skatulka tyzden a aj nieco a krabica alebo vacsi balik dva a viac tyzdnov :yes treba pozerat co kupujeme a od koho :) hovorim nemam problem a objednavam kade co
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Been thanked: 6 times

Poslaťod Rasto_2001 » Ned 21. Nov 2010 16:16:46

Matej píše:
Rasto_2001 píše:plne súhlasim :yes :yes :yes :yes :yes

Kód: Vybrať všetko
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4658

tu ti ju poslu s bezplatnym postovnym :)
Ale je to taka hovadinka, vydrzi to len tak 2-3 minutky a musis zase nabijat :)
Deckam sa to paci kazdopadne, napustim vodu do vane a uz makaju :)

Dík za info tak to asi necham tak :-D
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Predchádzajúci

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia