afrika-tlamovce tanganyika malawi

Diskusia o cichlidách, o ktoré neviete zaradiť do kategórie.

Re: afrika-tlamovce tanganyika malawi

Poslaťod Byk1984 » Pon 08. Nov 2010 9:52:46

Vidis vladko.Takto sa to uz da.Presne takto si to spravil aj barny1991.Objednal si tie leleupky,ale na vianoce uz chce mat vecsie akvarium.Takto ked si to spravis bude dobre.A urcite vecsie akvarium ti bdue ladit viac,ako male.Cim ej vecsie,tym je lepsie.Bude sice troska viac nakladnejsie na udrzbu,ale uvidis,ze ak sa onho bdues starat,vysledok bdue stat zato.A to ti tu potvrdi kazdy jeden akvarista
Byk1984

Images: 2
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Reklama

Poslaťod barny1991 » Uto 09. Nov 2010 10:07:28

Byk1984 píše:Vidis vladko.Takto sa to uz da.Presne takto si to spravil aj barny1991.Objednal si tie leleupky,ale na vianoce uz chce mat vecsie akvarium.Takto ked si to spravis bude dobre.A urcite vecsie akvarium ti bdue ladit viac,ako male.Cim ej vecsie,tym je lepsie.Bude sice troska viac nakladnejsie na udrzbu,ale uvidis,ze ak sa onho bdues starat,vysledok bdue stat zato.A to ti tu potvrdi kazdy jeden akvarista

Dakujem byk1984, tak je to v pláne stojan pod akva tiez riesim, a "šesťdesiatku" budem mat pre istotu, napriklad pre odchov :) A tie leleupku medzitym trocha odrastu a knim potom nieco prikupim :)

Vladko, dobre si sa rozhodol.
Obrázok užívateľa
barny1991

Has thanked: 9 times
Been thanked: 2 times

Poslaťod Rasto_2001 » Uto 09. Nov 2010 20:54:43

vladko píše:Vymyslel som to inac :) mam znamich v KE ktori maju vlastne odchovy docasu si od nich donesiem malicke,
a dam objednavku na nove velke AQ.. (250L a viac) ;)

správna voľba s 250tkou sa dá určite viac poriešiť držim palce :-D
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Poslaťod Matej » Uto 09. Nov 2010 23:23:15

vladko píše:Vymyslel som to inac :) mam znamich v KE ktori maju vlastne odchovy docasu si od nich donesiem malicke,
a dam objednavku na nove velke AQ.. (250L a viac) ;)

No vidim ze si dopadol ako vacsina, plan bolo nieco male a uz sa dostavas do uplne inej dimenzie :) Drzim palce nech to dobre dopadne.

Inak k tym cenam, ked si najdes typizovany rozmer akvaria, ta cena vobec nebude taka hrozna.

Neviem ako to je s cenami aktualne ale pred nejakou dobou som to trosku prechadzal a najlepsie ceny som nasiel u ceskej firmy ZEKIA, sidlia na Morave takze to ani tak daleko, teda podla toho kde byvas.

Len pre orientaciu, take 250L akvarium :

100x50x50 - 8mm sklo - 250litrov - 1.920,00 ceskych korun
to mas nieco cez 75 eur... to je zadarmo.

K tej velkosti ti ako filtracia bude stacit napriklad taka JBL e900 - kupis do 90 eur... aj s naplnami.

trocha piesku za cca 10 eur
kamene si najdes ...

ak nebudes chciet 3D pozadie tak ta to vyjde ak to dobre ratam na nejakych 175 eur ... to mi pride ako uplne v pohode cena a mas pekne akvarium aj s dobrou filtraciou. Plus sa mozrejme treba doratat osvetlenie, nejaky stojan a ryby, ale to budes riesit tak ci tak. Komplety co kupis v obchodoch su trosku predrazene.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Predchádzajúci

Späť na Všeobecne o cichlidách

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia