aspoň lepšie spím ja mam veru tusim tiez len "polku" to som našiel doma dve tabule tak som to tam šupol, jednu som dal priateľke ktora robila akvarko pre prisavnikov a davala tam vela kamenov tak pre istotu.
jj, ja mam tanganyiku a moja priateľka ma 40l akvarko s prisavnikmi povodne tam boli gubky, ale ked videla ake ma JUSKO krasne prisavniky nemohla odolať
Pekne su tie leleupi, ja mam od neho tiez 10 kuskov, uz pekne podrastli a zeru o sto sest Uvidis ako sa bude nahanat a robit suboje, su to zaujimave ryby U mna dve obsadili velku kopu kamenov a tvrdo si to brania.
Moje sa tiez nahanaju uz teraz ale dal som tam ulity aj neake a su tam pozaliezane niektore,no ved ja musim este kupit kvetinace cele ich oblepim akva silikonom a posypem kremicitym piesok aby to bolo vo farbe akva snad zajtra kupim akvaristicky silikon a spravim to. nech maju neake ukryty tmave este..
No takze leleupky mam presne 7dni, popridavam som neake kvetinace na skrytie, ktore si hned podchytili dominantne jedince vsetky ryby su v poriadku a zeru ako besne Som velmi stastny
Mne sa toto akva moc páči... Pekne zladene. Jedna moja výtka je na množstvo piesku. Je ho moc podla mna a aj bere z obiemu akva dalšie litre. Ja by som dal polovicu.. Inač nádherne,,, Nech sa dari...