MOJ VYSNIVANY SEN - MINI TANGANYIKA

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
3
60%
2
1
20%
3
1
20%
4
0
Nehlasovalo
5
0
Nehlasovalo

Celkom hlasov : 5

Re: MOJ VYSNIVANY SEN - MINI TANGANYIKA

Poslaťod Matej » Pia 29. Okt 2010 20:55:48

barny1991 píše:Návšteva u JUSKA: takze dneska ako sme boli dohodnuty som sa stretol s Juskom ktory bol presny na sekundu :) vybrali sme sa do chovne, ked otvoril dvere, ostal som stat s otvorenou "hubou" a pozeral a nechapal, proste nieco NADHERNE. Najprv sme sa porozprali, potom sme poobzerali vsetky ryby,a rozpravali,rozpravali,rozpravali :) zase som sa presiel po celej chovni zo 3krat :). Samozrejme ze keby mam vacsie akvarium tak si odneho urcite odnesem aspon 30ryb :) ale po spolocnej konzultacii sme sa zhodli natom, ze dame do akva len par ryb ktore do dvoch mesiacov podrastu, a pojdu do vacsieho akva, bol velmi mily, a neslo mu urcite oto, aby zarobil ale aby sa mali ryby dobre a preto sme vyberali nieco mensie. nakoniec sme sa zhodli na 8ks Neolamprologus leleupi.

Priestory chovne vyborne, vsetko bolo ciste.A ked hovorim o cistote v akvariu uzasne na kazdom akvariu poznacene kedy bola vymenena voda, voda krasne cista v kazdom akvariu fakt uzasne :yes .Je vidiet, ze je to jeho velka zaluba a konicek, ktory vykonava s velkou radostou :yes . O vsetky ryby je uneho vyborne postarane, a ked som videl jeho ryby chovné ale i odchovane mlade ake su nadherne bol som v nemom uzase.
V skrate: Vsetkym vrelo odporucam ak sa chystaju kupit neake ryby nevahat, a zavolat JUSKOVI, urcite Vam poradi, pomoze a zhodnete sa na spolocnom rieseni a vybere vhodnej osadky do akva. Je super chovatel a vela ludi by si odneho malo vziat priklad skor, ako nieco povie...

:yes JUSKO este raz Dakujem. :yes

a este aj priatelka si vybrala 8 krasnych,velkych prisavnikov :D

Pekne to tam ma ze? Tiez sa vzdy rad zdrzim namiesto 10 minut tak hodinu alebo aj viac :) Uz som u neho nebol tak mesiac a pol ci kolko, musim zabehnut :)
Naposledy upravil Matej dňa Pia 29. Okt 2010 21:00:43, celkovo upravené 1
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Reklama

Poslaťod Matej » Pia 29. Okt 2010 20:57:18

jusko píše:Peťo nezabudli - spomínal som, že už idem v nedeľu doma napúšťat tých 3000L - mám porobené fotky - potom niečo napíšeme.
Barny - díky za návštevu - leleupi bolo jedno z mála riešení - to akva je fakt malé, ale ak kúpiš vačšie,potom je riešení viac.

Takze kedy to mozem prist omrknut? Som sa cudoval co si mi este nevolal ako sme sa dohodli, coze sa to tak natiahlo? :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod jusko » Pia 29. Okt 2010 22:09:48

Prerábka jadra a upratovanie sa pretiahlo, v nedeľu napustím doma vodu a tak do konca novembra nechám akváriá zabehnúť.
Ryby budem kupovať až v decembri.Prísť možeš kedykoľvek.Natiahlo sa to aj preto,že som chodil dosť unavený z práce a každý deň sa mi moc nechcelo - ale už finišujem - bude to paráda.
Obrázok užívateľa
jusko

Images: 0
Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

Poslaťod Matej » Sob 30. Okt 2010 0:34:11

jusko píše:Prerábka jadra a upratovanie sa pretiahlo, v nedeľu napustím doma vodu a tak do konca novembra nechám akváriá zabehnúť.
Ryby budem kupovať až v decembri.Prísť možeš kedykoľvek.Natiahlo sa to aj preto,že som chodil dosť unavený z práce a každý deň sa mi moc nechcelo - ale už finišujem - bude to paráda.

Tesim sa na to, urcite to bude super :) Ak mi vyjde krok, zastavim sa v sobotu za tebou na 10 minut (teda hodinu) :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod barny1991 » Sob 30. Okt 2010 8:04:09

Matej píše:
barny1991 píše:Návšteva u JUSKA: takze dneska ako sme boli dohodnuty som sa stretol s Juskom ktory bol presny na sekundu :) vybrali sme sa do chovne, ked otvoril dvere, ostal som stat s otvorenou "hubou" a pozeral a nechapal, proste nieco NADHERNE. Najprv sme sa porozprali, potom sme poobzerali vsetky ryby,a rozpravali,rozpravali,rozpravali :) zase som sa presiel po celej chovni zo 3krat :). Samozrejme ze keby mam vacsie akvarium tak si odneho urcite odnesem aspon 30ryb :) ale po spolocnej konzultacii sme sa zhodli natom, ze dame do akva len par ryb ktore do dvoch mesiacov podrastu, a pojdu do vacsieho akva, bol velmi mily, a neslo mu urcite oto, aby zarobil ale aby sa mali ryby dobre a preto sme vyberali nieco mensie. nakoniec sme sa zhodli na 8ks Neolamprologus leleupi.

Priestory chovne vyborne, vsetko bolo ciste.A ked hovorim o cistote v akvariu uzasne na kazdom akvariu poznacene kedy bola vymenena voda, voda krasne cista v kazdom akvariu fakt uzasne :yes .Je vidiet, ze je to jeho velka zaluba a konicek, ktory vykonava s velkou radostou :yes . O vsetky ryby je uneho vyborne postarane, a ked som videl jeho ryby chovné ale i odchovane mlade ake su nadherne bol som v nemom uzase.
V skrate: Vsetkym vrelo odporucam ak sa chystaju kupit neake ryby nevahat, a zavolat JUSKOVI, urcite Vam poradi, pomoze a zhodnete sa na spolocnom rieseni a vybere vhodnej osadky do akva. Je super chovatel a vela ludi by si odneho malo vziat priklad skor, ako nieco povie...

:yes JUSKO este raz Dakujem. :yes

a este aj priatelka si vybrala 8 krasnych,velkych prisavnikov :D

Pekne to tam ma ze? Tiez sa vzdy rad zdrzim namiesto 10 minut tak hodinu alebo aj viac :) Uz som u neho nebol tak mesiac a pol ci kolko, musim zabehnut :)

jj uzasne je to tam spravene, ak vsetko víde podla planu, v januari najneskor februari sa z juskom znova vidime:) inak matej si tiez novomestan? lebo aj ja som... byval 10rokov v nmnv, takze som nim tiez v podstate :)
Obrázok užívateľa
barny1991

Has thanked: 9 times
Been thanked: 2 times

Poslaťod Rostratus » Sob 30. Okt 2010 8:08:20

barny1991 píše:nezabudli :) ale len v dobrom. akurat som si pozeral tvoju galeriu a mas brutalne akvaria :) tiško zavidim ale budem mat vacsie aj ja ved este len zacinam...

No to dúfam, že v dobrom :D :punch
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Matej » Sob 30. Okt 2010 10:29:50

barny1991 píše:jj uzasne je to tam spravene, ak vsetko víde podla planu, v januari najneskor februari sa z juskom znova vidime:) inak matej si tiez novomestan? lebo aj ja som... byval 10rokov v nmnv, takze som nim tiez v podstate :)

Ja som predtym bol len v dvoch malych chovniach co mali ludia v pivnici, tak som cakal nieco podobne aj u neho ale to sa absoluthe nedalo porovnat. Jusko to ma na prvy pohlad dobre naplanovane a strasne to je vidiet ked tam vstupis, ma to proste vybornu organizaciu :) A cistota tomu len pridava :) V porovnani s tymi "pivnicovymi" chovnami co som videl ta jeho vyzera ako profesionalna prevadzka. Este by som niekedy chcel vydiet nejaku fakt velku chovnu, ci by to na mna zase spravilo taky dojem :)

Ano, ja som tiez novomestan, cely zivot tu zijem :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod barny1991 » Sob 30. Okt 2010 11:16:53

dneska rano prvy krat leleupi papali mrazenu artemiu uz sa konecne troska odvazili vyst aj vyssie aspon do stredu akvaria, dal som im tam ulity aj neake medzi kamene a hned sa v nich udomacnili co som sa cudoval, len vykukaju z nich niektore :) hodim foto navecer snad
Obrázok užívateľa
barny1991

Poslaťod heno96 » Sob 30. Okt 2010 11:55:46

tak to máš dobre mne sa malawki odvážili až po dvoch dňoch prísť hore nakŕmiť
Obrázok užívateľa
heno96

Has thanked: 12 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod barny1991 » Sob 30. Okt 2010 12:50:03

no ved tie moje tiez ale tak maximalne do polky akva a cakali dole ale tam setko zjedli hned :)
Obrázok užívateľa
barny1991

PredchádzajúciĎalší

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 14 hostia