MOJ VYSNIVANY SEN - MINI TANGANYIKA

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
3
60%
2
1
20%
3
1
20%
4
0
Nehlasovalo
5
0
Nehlasovalo

Celkom hlasov : 5

Re: MOJ VYSNIVANY SEN - MINI MALAWI

Poslaťod heno96 » Štv 28. Okt 2010 16:30:19

Tak tie šnekáče vyzerajú trochu inakšie videl som ich u kofoli v chovni (similisov) viac sa mi páčili v akva ako len tak keď som ich videl na obrázku ja osobne by som tam dal niakych tých šnekáčov alebbo po prípade niake s týchto druhov Altolaprologus , julidochromis len jeden pár ,cyprichromisy ,Callochromis
Obrázok užívateľa
heno96

Has thanked: 12 times
Been thanked: 21 times

Reklama

Poslaťod barny1991 » Štv 28. Okt 2010 17:31:37

vacsie nove akvarium bude pod strocek dam si taky darcek :) pozadie myslis ciernu tapetu neaku len vsade maju tie "gíče" s rastlinami a to nechcem. Dakujem za vsetky rady, som dohodnuty zajtra idem pre ryby tak nieco vybereme aby im bolo skvele.
Obrázok užívateľa
barny1991

Has thanked: 9 times
Been thanked: 2 times

Poslaťod Byk1984 » Štv 28. Okt 2010 17:58:18

heno96 píše:Tak tie šnekáče vyzerajú trochu inakšie videl som ich u kofoli v chovni (similisov) viac sa mi páčili v akva ako len tak keď som ich videl na obrázku ja osobne by som tam dal niakych tých šnekáčov alebbo po prípade niake s týchto druhov Altolaprologus , julidochromis len jeden pár ,cyprichromisy ,Callochromis

Urcite nie ziadne Cyprichromisi a Callochromisi,to je malo pre ne.A tiez Altolamprologus.
Nieco od Julidochromisov by mohlo,ale len jeden par
Byk1984

Images: 2
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod heno96 » Štv 28. Okt 2010 18:30:26

To som dal len taky tip co ma napadlo s tých mensich co som videl pri snekacoch a ktore su tale mensie. tie julidky by tam mohli byt pekne (musim si toho este vela precitat aby som vedel čo a do akeho akva môže ísť :) :) :) )
Obrázok užívateľa
heno96

Has thanked: 12 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod muriak » Štv 28. Okt 2010 23:14:09

ak chces cierne pozadie pozri na druhu stranu tych kde su rastliny ja som tak nasiel ciernu do spolocenskeho.daj si poradit ty multici su uzasny ja po nich tuzim ale 5 akva uz nemam kam dat na malavky je 60 malo,sam uvidis a budes lutovat si myslim.
muriak

Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Poslaťod Matej » Štv 28. Okt 2010 23:53:57

Pises ze si pod stromcek das darecek nove vacsie akvarium, to mas este tak 2 mesiace cas, mozes si zatial v tomto malom nechat podrast cast osadky co pojde do toho velkeho :) Sam dobre vies ze pre dospele ryby by to nebolo dobre, na odchov to ale staci urcite, budes mat zalohu pre buduce odchovy :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Re: MOJ VYSNIVANY SEN - MINI TANGANYIKA

Poslaťod barny1991 » Pia 29. Okt 2010 16:32:38

Návšteva u JUSKA: takze dneska ako sme boli dohodnuty som sa stretol s Juskom ktory bol presny na sekundu :) vybrali sme sa do chovne, ked otvoril dvere, ostal som stat s otvorenou "hubou" a pozeral a nechapal, proste nieco NADHERNE. Najprv sme sa porozprali, potom sme poobzerali vsetky ryby,a rozpravali,rozpravali,rozpravali :) zase som sa presiel po celej chovni zo 3krat :). Samozrejme ze keby mam vacsie akvarium tak si odneho urcite odnesem aspon 30ryb :) ale po spolocnej konzultacii sme sa zhodli natom, ze dame do akva len par ryb ktore do dvoch mesiacov podrastu, a pojdu do vacsieho akva, bol velmi mily, a neslo mu urcite oto, aby zarobil ale aby sa mali ryby dobre a preto sme vyberali nieco mensie. nakoniec sme sa zhodli na 8ks Neolamprologus leleupi.

Priestory chovne vyborne, vsetko bolo ciste.A ked hovorim o cistote v akvariu uzasne na kazdom akvariu poznacene kedy bola vymenena voda, voda krasne cista v kazdom akvariu fakt uzasne :yes .Je vidiet, ze je to jeho velka zaluba a konicek, ktory vykonava s velkou radostou :yes . O vsetky ryby je uneho vyborne postarane, a ked som videl jeho ryby chovné ale i odchovane mlade ake su nadherne bol som v nemom uzase.
V skrate: Vsetkym vrelo odporucam ak sa chystaju kupit neake ryby nevahat, a zavolat JUSKOVI, urcite Vam poradi, pomoze a zhodnete sa na spolocnom rieseni a vybere vhodnej osadky do akva. Je super chovatel a vela ludi by si odneho malo vziat priklad skor, ako nieco povie...

:yes JUSKO este raz Dakujem. :yes

a este aj priatelka si vybrala 8 krasnych,velkych prisavnikov :D
Obrázok užívateľa
barny1991

Poslaťod Rostratus » Pia 29. Okt 2010 16:41:22

barny1991 píše: Najprv sme sa porozprali, potom sme poobzerali vsetky ryby,a rozpravali,rozpravali,rozpravali :)

Dúfam, že ste pri tom rozprávaní na mňa nezabudli. :mrk :D
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod barny1991 » Pia 29. Okt 2010 17:06:34

admin píše:
barny1991 píše: Najprv sme sa porozprali, potom sme poobzerali vsetky ryby,a rozpravali,rozpravali,rozpravali :)

Dúfam, že ste pri tom rozprávaní na mňa nezabudli. :mrk :D

nezabudli :) ale len v dobrom. akurat som si pozeral tvoju galeriu a mas brutalne akvaria :) tiško zavidim ale budem mat vacsie aj ja ved este len zacinam...
Obrázok užívateľa
barny1991

Poslaťod jusko » Pia 29. Okt 2010 18:50:20

Peťo nezabudli - spomínal som, že už idem v nedeľu doma napúšťat tých 3000L - mám porobené fotky - potom niečo napíšeme.
Barny - díky za návštevu - leleupi bolo jedno z mála riešení - to akva je fakt malé, ale ak kúpiš vačšie,potom je riešení viac.
Obrázok užívateľa
jusko

Images: 0
Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 16 hostia