Kúpil som si cez inzerát... a čakalo ma veľké sklamanie !

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Kúpil som si cez inzerát... a čakalo ma veľké sklamanie !

Poslaťod kaho » Pon 11. Okt 2010 19:42:37

...Zdravim vsetkych...cital som si tak priebezne vsetky clanky.....pristupu niektorych ludi(chovatelov)nerozumiem a asi ani nikdy neporozumiem..moje akvaristicke skusenosti nesiahaju mozno 99,9percentam z Vas ani po paty,ale pokial kupujem viac ako 20ks ryb a u tropheusov obzvlast(ved to niesu predsa len lacne ryby),,neviem....,,,ale slovensko je male na to,aby som nesadol do auta a nebol do 3-4hodin na lubovolnom mieste,aby som nekupil,,MACKU VO VRECI".....
kaho

Images: 0
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Reklama

Poslaťod Rasto_2001 » Pon 11. Okt 2010 20:37:45

kaho píše:...Zdravim vsetkych...cital som si tak priebezne vsetky clanky.....pristupu niektorych ludi(chovatelov)nerozumiem a asi ani nikdy neporozumiem..moje akvaristicke skusenosti nesiahaju mozno 99,9percentam z Vas ani po paty,ale pokial kupujem viac ako 20ks ryb a u tropheusov obzvlast(ved to niesu predsa len lacne ryby),,neviem....,,,ale slovensko je male na to,aby som nesadol do auta a nebol do 3-4hodin na lubovolnom mieste,aby som nekupil,,MACKU VO VRECI".....

V tom mas pravdu ale potom je na mieste otázka cena rýb a nakladov na cestu (cestu tam aj späť - a už to niesu 4h ale 8h) a keď si to zrátaš (všetky naklady) tak sa ti rybky v konečnom dôsledku tak predražia až si povieš že je fakt lepšie si ich nechať poslať ...
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Poslaťod kaho » Uto 12. Okt 2010 4:26:07

no...mas pravdu,,cena za tu cestu urcite nejaka bude,,ale ja som asi taky,,,chcem vidiet,co kupujem,vakych podmienkach to zije..atd....a a a ja sa rad povozim... ;)
kaho

Poslaťod Bodis » Uto 12. Okt 2010 8:29:38

No já jsem si první tropheusy nechal poslat od zmíněné firmy
Kód: Vybrať všetko
hypancistrus-aquarium.cz
. Ale to bylo už před rokem, kdy ještě firma fungovala. Převoz kurýrem ČD proběhl v pořádku, doplatila na to životem jen jedna ryba, což jsem bral jako minimální ztrátu. Od té doby mi už neuhynula žádná. No pro další ryby jsem si ale zajel osobně i když mě cesta vyšla na cca 40 euro. Jel jsem pro ně 200 km tam a 200 km zpátky. Myslím, že se to vyplatilo a jak už psal Kaho, už bych si ryby taky radši neposlal, ale zajel pro ně osobně.
Obrázok užívateľa
Bodis

Been thanked: 3 times

Poslaťod mlaka » Uto 12. Okt 2010 10:24:58

Na inzerát som doteraz nekupoval, ale ak by k tomu došlo, neviem, či by som to riskol a kupoval živé ryby bez toho, aby som ich videl. Chce to veľkú dávku odvahy.

Mám to šťastie, že najbližší chovateľ je asi 10km a ďalší do 20km, takže nemá problém si ryby najskôr obzrieť a potom kupovať.

Ale keď predávam na inzerát, tak opíšem stav taký, aký je. Myslím, že je dosť krátkozraké ponúkať niečo, čo je nekvalitné, alebo má iné chyby, poprípade niečo iné, ako som uviedol v inzeráte. Potom sa jedná o čistú zlodejinu. Česť výnimkám.
Obrázok užívateľa
mlaka

Images: 15
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod Rasto_2001 » Uto 12. Okt 2010 20:35:36

Ja mám to štastie že občas cestujem po slovensku hore dole to jest za firmné prachy :D šak treba trocha ....
zatial nejak neplanujem kupovať nové ryby tak že toto ma až tak veľmi netlačí :-D
Mám v plane kupit UV filter tak že tam pojdu :cash no a keď že sa aj moja polovička vyjadrila že do toho AQ dávam nejak veľa musím sa teraz spoliehať na to čo sa mi urodí :-D
Rasto_2001

Been thanked: 7 times

Poslaťod kaho » Str 13. Okt 2010 4:31:36

z toho si nic nerob...moja je presne taka ista..."mas financne strasne narocne konicky",,,to pocuvam casto....ale vzdy ju odbijem.....aspon tie peniaze nepustatm dole hrdlom....a..uz je spokojna,... :D
kaho

Poslaťod jusko » Str 13. Okt 2010 8:51:15

Stačí prerobiť bytové jadro a už mám doma ďaľších 3000 L - 15akva.
Obrázok užívateľa
jusko

Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

Poslaťod Rado » Str 13. Okt 2010 11:23:18

jusko píše:Stačí prerobiť bytové jadro a už mám doma ďaľších 3000 L - 15akva.

Úprimne ti závidím :yes ! Viem si to živo predstaviť ... ale to by som bol už rozvedený :mrk
Obrázok užívateľa
Rado

Images: 8
Has thanked: 4 times
Been thanked: 14 times

Poslaťod kaho » Str 13. Okt 2010 17:52:07

Rado píše:
jusko píše:Stačí prerobiť bytové jadro a už mám doma ďaľších 3000 L - 15akva.

Úprimne ti závidím :yes ! Viem si to živo predstaviť ... ale to by som bol už rozvedený :mrk

..veru...musi to bit nadhera,,ale aj ja by som asi dopadol podobne,ako Rado.... :D
kaho

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia