vzduchovaci kompresor

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

vzduchovaci kompresor

Poslaťod ttt » Pia 08. Okt 2010 22:59:12

chcem pre tangayiku, mam kompresor dnes som ho kupil nebol najdrahsi ale lepsie ako frcinu za ucho :) ,a chcel by som sa vas opytat neviem sa zbavit toho hluku hrkotania :) ,mate uz na to niake finty ? alebo nieco podobne co by znizilo hluk toho kompresora ? lebo to je fakt katastrofa :) vopred naozaj vdaka lebo ked ma tak hucat .. tak ho radsej ani nebudem zapinat a darujem ho niekomu kto ho v zumpe vyuzije lepsie na bakterie :) dik dik
ttt

Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Re: vzduchovaci kompresor

Poslaťod Byk1984 » Sob 09. Okt 2010 6:10:19

Aku znacku motorceka mas??Pouzival som Atman a hucali ako dive.Podkladal som molitany a ine,ale stale bolo pocut tak,ze si clovek na to musel zvyknut.Potom som sahol do penazenky a kupil som si vzduchovaci motorcek znacky Sera a som velmi spokojny.Nevravim,ze su uplne tichce,ale urcite sa pri tom da spat a nerusi to.Tak tiez pri tomto motorceku nerezonuje dalsi material tak ako pri Atmane,takze o hluk menej
Byk1984

Images: 2
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod Rostratus » Sob 09. Okt 2010 9:14:46

Najideálnejšie je mať komresor v inej miestnosti, ale je to nereálne. Druhá možnosť je, že si ho postavíš na neakú mäkkú podložku napríklad penu, polystyrén a pod a schováš ho napr. do skrinky pod akvárko. Iné má ani nenapadá.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod vlastomenn » Sob 09. Okt 2010 19:23:44

a je tu este moja pripomienka preco si si zaobstaral prave vzduchovaci motorcek?uz nezijeme v komunizme ze nebolo nic ine pre filtraciu a zaroven okyslicovanie.nenapisal si preco si zvolil takuto variantu do akej nadrze atd.
Obrázok užívateľa
vlastomenn
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Poslaťod kaho » Sob 09. Okt 2010 20:04:28

ja pouzivam vzduch kompresor:APS 300 TetraTec,mam ho polozeny na 10mm izolacnej pene,co podstatne znizilo jeho hlucnost,,,,,avsak,podla jedneho clanku,ku ktoremu som sa nedavno dostal,mam pocit,ze okrem peknych bubliniek z neho aj tak nic ine nemam.....
kaho

Images: 0
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 44 hostia