Kúpil som si cez inzerát... a čakalo ma veľké sklamanie !

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Kúpil som si cez inzerát... a čakalo ma veľké sklamanie !

Poslaťod Pito » Pia 01. Okt 2010 13:44:08

tropheus17. tak ak mi chces urobit radost, tak sa dohodnime na ilangach. nechcem to zadarmo. dohodnime sa na cene a ty mi posli ryby este raz. potrava mi dosla dnes, tak som zasobeny. potom uvidim ci si ozaj seriozny. ked budu o.k. postaram sa o to, aby si ostal tym dobrym chovatelom.
Obrázok užívateľa
Pito

Images: 75
Has thanked: 14 times
Been thanked: 27 times

Reklama

Poslaťod tropheus17 » Sob 02. Okt 2010 10:05:26

Daj mi vediet kolko ich chces a velkost.
tropheus17

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod Pito » Sob 02. Okt 2010 11:24:38

kedze mi ostali 4ks tak poprosim znovu 6ks vo velkosti asi takej ake su tieto. cenu mi udaj, aby som vedel poslat, a ja ti napisem termin, ked to bude aktualne.
Obrázok užívateľa
Pito

Poslaťod Byk1984 » Sob 02. Okt 2010 13:05:56

Ako citam posledne prispevky,tak je vidiet,ze tato tema mala viznam.Tesi ma to,ze osoba,kvoli ktorej bola tato tema zalozena,je ochotna nejkako odskodnit Pitovi nespoojnost a ukazat sa ako dobry clovek.
ale ak mozem podotknut Tropheus17,tak v buducnosti posielaj co ponukas.Nic v zlom,ale keby som dopadol ako Pito,inak by som to riesil ako on.
Byk1984

Images: 2
Has thanked: 7 times

Poslaťod Bodis » Sob 02. Okt 2010 23:19:15

Zdravím. Chtěl jsem zde jen uvést, že jsem již jednou kupoval ryby od tropheus17, kdy se jednalo o 22 ks Tropheus Bulu point. Na podrobnostech předání a ceně jsme se domluvili předem. Dále jsem si také nechal poslat na mail foto ryb. Ryby se mi líbily, proto jsem se rozhodl jet pro ně přes 300 km osobně. Mé očekávání se naplnilo, ryby byly přesně takové jak na fotkách. Převzal jsem je od tropheus17 řádně zabalené. Kyslík nepotřebovaly, jelikož jsem byl s nima za 3 hodiny zpátky. Navíc mě při předání ještě vícekrát pobízel, ať si je pořádně zkontroluji. Ryby jsem přivezl domů, byly v pohodě bez jakýchkoliv problémů. Žádné okousané ploutve, ani nebyly malátné. Takže co se týče mně, já jsem byl s tímto obchodem na 100 procent spokojen. Tímto jej zdravím.

Co se týče problému, pro který byl vytvořen tenhle příspěvek napíšu jen to, že by si reklamace měli dotyční nejdříve vyřídit mezi sebou k jejich vzájemné spokojenosti a až pak zde psát, že něco není v pořádku. Ale to je jen můj názor. Hodně mi to připomnělo přestřelky mezi některými chovateli na českých portálech, kdy určitě někteří víte o koho se jedná. To se tam nedá číst, jak házejí špínu jeden na druhého. Opravdu se to nečte dobře. Proto jsem zde u Vás na cichlidportal, kde se mi líbí, že to tady ještě nedorazilo a jste ochotni poradit všem i těm začínajícím, aniž byste je předem odsoudili.

Dále tento příspěvek mě jen utvrdil v mém přesvědčení, že pokud budu ještě kupovat ryby radši si pro ně vždy zajedu osobně, než bych si je nechal poslat. Ale chápu i to, že někteří prostě nemají tu možnost si pro ryby osobně přijet.
Obrázok užívateľa
Bodis

Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod Pito » Ned 03. Okt 2010 8:55:17

som rad ze tu ma Tropheus 17 aj kladne hodnotenie svojej snahy o dobre meno chovatela. nikoho neodsudzujem ale sanca napravit chyby vzdy existuje, len ju treba vyuzit, alebo dat sancu. pekny den. ;)
Obrázok užívateľa
Pito

Poslaťod tropheus17 » Ned 03. Okt 2010 22:18:07

Pito volal som Ti. Nedvihal si ma, tak sa mi ozvi.
tropheus17

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod Pito » Pon 04. Okt 2010 11:21:22

lezim doma, som marod, tak sa mi nechcelo ani nabit mobil. ani neviem kde je, momentalne ho nepotrebujem, ale zavolam
Obrázok užívateľa
Pito

Poslaťod PIETRO » Pon 11. Okt 2010 18:30:49

Zdravím vás. Píši pouze skutečné fakta, nikoliv co se kde povídá nebo píše na různých akvarijních webech.
Pokud kupujete ryby od různých prodejců, nikdy neplaťte objednávku dopředu!!
Tímto si ušetříte peníze a mnoha zklamání.
Mí kolegové si objednali ryby u českého prodejce http://www.hypancistrus-aquarium.cz .Majitelem je Bc. Radek Blaško. Tento člověk bez předsudku vede firmu do totální propasti a jeho činy už řeší Česká obchodní inspekce. Vybírá od lidí peníze a zboží už nepošle. Nebo zašle špatné počty ryb. Nebo zasílá úplně jiné ryby, než si zákazník objednal. Bohužel je to realita, na kterou doplatilo několik mých kolegů. :thumbdown:
Obrázok užívateľa
PIETRO

Images: 6
Has thanked: 2 times
Been thanked: 20 times

Poslaťod Peter304 » Pon 11. Okt 2010 18:44:58

PIETRO píše:Zdravím vás. Píši pouze skutečné fakta, nikoliv co se kde povídá nebo píše na různých akvarijních webech.
Pokud kupujete ryby od různých prodejců, nikdy neplaťte objednávku dopředu!!
Tímto si ušetříte peníze a mnoha zklamání.
Mí kolegové si objednali ryby u českého prodejce http://www.hypancistrus-aquarium.cz .Majitelem je Bc. Radek Blaško. Tento člověk bez předsudku vede firmu do totální propasti a jeho činy už řeší Česká obchodní inspekce. Vybírá od lidí peníze a zboží už nepošle. Nebo zašle špatné počty ryb. Nebo zasílá úplně jiné ryby, než si zákazník objednal. Bohužel je to realita, na kterou doplatilo několik mých kolegů. :thumbdown:

kedysi som pozeral jeho ponuku ale poštovné na Slovensko bolo 2000Kč !!! :crazy: ? pochybujem že by niekto objednával za takú cenu
Obrázok užívateľa
Peter304

Images: 9
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia