JBL e900 - nabera vzduch

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: JBL e900 - nabera vzduch

Poslaťod Matej » Str 29. Sep 2010 19:59:45

Byk1984 píše:No tak neviem ako dlho ti bezi,ale ak sa ti to nespravilo do 24hod,reklamuj.
skus este pozriet hadice,ci ich mas dobre pritesnene na srubovani.Moze byt,ze tamat ti podtahuje vzduch.A ak ani toto,tak neviem co moze byt.Ak by ti sedela zle hlava,tiekol by.Mozno je to len jeden s vadnych vyrobkov.Stat sa moze.

Robi to stale, aj ked uz menej, ale ak to do zajtra neprestane skusim to nanovo pozapajat.

Este otazka : je normalne ze pocujem ako do toho filtra vteka voda?
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Reklama

Poslaťod Byk1984 » Str 29. Sep 2010 22:52:33

No ci to je normalne to ti povedat neviem,ale isto viem,ze na svojom filtry e900 pocujem len ako sa kruti vrtulka,aj to len ak sa priblizim uchom k filtru na pol metra.Ziadne vtekanie vody do filtra nepocujem
Byk1984

Images: 2
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod vlastomenn » Štv 30. Sep 2010 4:55:44

mas ho zavzdusneny preto pocujes zblnkat vodu.zapojeny zle neni.
Obrázok užívateľa
vlastomenn
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Poslaťod Matej » Štv 30. Sep 2010 9:42:23

vlastomenn píše:mas ho zavzdusneny preto pocujes zblnkat vodu.zapojeny zle neni.

Skusim to dneska asi nanovo pozapajat a lepsie odvzdusnit. Skusal som to s tym "tlacidlom' ale to nepomaha, tak neviem co s tym je.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod vlastomenn » Štv 30. Sep 2010 15:03:42

treba snim pretriast zo par krat dokym neutecie vsetok vzduch proste to sa naucis budes vediet a pocut kedy je dobre.a hlavne netreba ho davat zasucha cize ho zapajat hlavne ked bol novy bolo treba prejst vodou vymocit media a tak zapojit pripadne naplnit filter skoro doplna a tak ho zapojit.
Obrázok užívateľa
vlastomenn
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Poslaťod dkollar » Štv 30. Sep 2010 21:20:08

zblnkanie casom ustane. ostalo ti tam trocha vzduchu. pockaj par dni.
Obrázok užívateľa
dkollar
Prekladateľ
Prekladateľ

Has thanked: 18 times
Been thanked: 9 times

Poslaťod Matej » Štv 30. Sep 2010 21:35:19

Nedalo mi to tak som to rozobral a testoval, chyba je zjavne v pipojeni nasavacej hadice na to koleno ktore smeruje do akvaria, niekde to netesnilo a naberalo vzduch. Skusil som napchat len cisto tu hadicu do akvaria a okamzite to prestalo. Tie upevnovacie matice su pekne nap prd, este k tomu to koleno je z makkeho plastu, to by ma zaujimalo kto toto navrhoval.

Kazdopadne zrezal som hadicu a nanovo to nasunul na to koleno, namotal som tam pasku aby ta matica lepsie chytila a skoro uplne to prestalo, obcas vzduch vyfukne ale uz tolko nepocut natekanie vody aj tyhc bublin je podstatne menej. Teraz pockam kym sa ten filter zabehne a uvidime ci to prestane uplne. Ak nie, budem musiet kupit novu dlhsiu hadicu a asi aj nove to plastove koleno. Alebo si nieco vyrobim.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod kofola » Pia 01. Okt 2010 5:27:22

To vies pri navrhu dizajnu, vyvoji a napokon aj samotnej konstrukcii sa muselo pocitat aj s tym aby bol vyrobok konkurencie schopny aj cenovo. Preto sa volili lacnejsie materialy. Ja sice nenavrhujem filtre, ale nieco ine, ale tiez sa denne bijem s problemami ze by som nieco spravil inak, ale neprejde mi to, pretoze by bola vyroba prilis draha. Niekedy sa az hanbim za to co tam musim dat.
Obrázok užívateľa
kofola

Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Poslaťod dkollar » Pia 01. Okt 2010 7:00:27

kofola píše:To vies pri navrhu dizajnu, vyvoji a napokon aj samotnej konstrukcii sa muselo pocitat aj s tym aby bol vyrobok konkurencie schopny aj cenovo. Preto sa volili lacnejsie materialy. Ja sice nenavrhujem filtre, ale nieco ine, ale tiez sa denne bijem s problemami ze by som nieco spravil inak, ale neprejde mi to, pretoze by bola vyroba prilis draha. Niekedy sa az hanbim za to co tam musim dat.

zial, funguje to takto uplne vsade. cena na prvom mieste, kvalita daleko vzadu. ked to raz stoji polovicu toho co eheim, tak sa to niekde musi ukazat...
Obrázok užívateľa
dkollar
Prekladateľ
Prekladateľ

Has thanked: 18 times
Been thanked: 9 times

Poslaťod Matej » Sob 02. Okt 2010 21:42:06

Mne to je jasne ze sa setri kde sa da, ale nechapem preco zrovna na takom mieste. Cely ten filter je pekne vypracovany, vsetky casti su ozaj kvalitne, len tato jedna cast je ako keby to bolo z uplne inej cenovej kategorie :( No co uz, nejako to urpavim a bude to slapat. Inak spokojnost, po par dnoch uz vidim ze sa voda precistila, naschval som nerobil vymenu aj ked uz by bolo pomaly treba. Takze ucel to plni, len skoda toho kolena.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

PredchádzajúciĎalší

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia