od tropheus17 » Uto 28. Sep 2010 12:26:24
Som rad, ze k danej teme sa zatial mozem vyjadrit aj ja.
Takze co sa tyka prveho spominaneho pripadu s Pitom, som ho do predu upozornoval, ze jedna ryba je znehodnotena, s cim suhlasil.
Velkost ryb som mu uvadzal 6-8cm co aj kazda ryba po premerani mala!!!
Dohodli sme sa, ze ryby mu poslem po jeho znamom autobusom. Autobusom ktory vecer dosiel do BA, vodic isiel spat a potom na druhy den vyraza na 6 hodinovu cestu do BJ.
Ryby som riadne nabalil a odovzdal autobusarovi. Cize ryby boli zhruba od 20:00 do druheho dna zhruba 13:00 v sacku a bez kysliku, na co som tiez upozornoval, ze kyslik momentalne nemam.
Pito mi ani nedal vediet, ci mu prisli ryby v poriadku. Az na druhy den, mi napisal mail v ktorom mi oznamil, ze nie je spokojny. Na to som mu hned volal a snazil sa situaciu riesit. Jasne som mu povedal, ze ak nie je s rybami spokojny, nemam problem mu vratit peniaze, pripadne to inak kompenzovat. Nemal zaujem a teraz ma potrebu ma tu roznasat, co z jeho strany povazujem za neseriozne....
Ak je niekomu vela dat 2€ za autobus, ktory ide priamo do daneho mesta a riesi to tak, ze ryby su nutene byt v sacku bez kysliku zbytocne celu noc a den tak musi ocakavat, ze na rybach sa to odrazi.
Ryby som posielal s objektivnym popisanim Pitovi s cim suhlasil. Ak ma Pito stale problem, nemam problem to s nim stale prediskutovat a riesit to.
A co sa tyka toho druheho pripadu, k tomu sa nevyjadrujem, lebo nie je pravdivy a velmi rad si to s danym clovekom vydiskutujem.
Zaujimave je, ze dotycna osoba mi do dnesneho dna nedala nic vediet, ze s rybami neni spokojna. myslim, ze to hovori za vsetko...
Este by som chcel dodat, ze je velmi jednoduche nieco napisat a sudit, bez vyjadrenia druhej strany.
Predal som xy ryb, lebo s rybami robim co nikomu netajim. Nikomu som nikdy nic s rybami nezatajil a nikdy by som si nedovolil predat rybu o ktorej by som si nebol isty, ze je 100% zdrava.
Ak ma niekto somnou konkretny problem, moje cislo je uvedene niekolko krat a rad si to vysvetlim.
Dakujem