heno96 píše:TAk o ktorých viem sú tu 4 a v jednej nepredávaju ani mraz. krmivo ani cichlidy v ďalšej majú 2 akva s cichlidami potom jedna vtescu tam to nieje bohviečo minule som si pýtal biomolitán a predávačka ani nevedela čo je to a tá 4 je asi z nich najlepšia zatiaľ som v nej zohnal všetko čo som chcel tak sa asi pôjdem opýtať.
kofola píše:Ja osobne by som pri rieseni takehoto (pre mna velmi nepodstatneho) problemnu zacal najprv tym ako zabranit riase rast a az potom by som riesil jej pripadne odstranovanie.
Belial píše:heno96 píše:TAk o ktorých viem sú tu 4 a v jednej nepredávaju ani mraz. krmivo ani cichlidy v ďalšej majú 2 akva s cichlidami potom jedna vtescu tam to nieje bohviečo minule som si pýtal biomolitán a predávačka ani nevedela čo je to a tá 4 je asi z nich najlepšia zatiaľ som v nej zohnal všetko čo som chcel tak sa asi pôjdem opýtať.
Heno, máte tam jednu celkom dobrú predajňu na jednosmerkách o obchodnom dome Kocka...
kofola píše:Matej tu si asi nepomozes.Plati tu priama umera. Viac vody = viac starostlivosti. S tym nic moc nespravis.
Na druhej strane mna osobne by asi ani velmi nebavilo sa do akvarka len pozerat a aktivne sa mu nevenovat. Chcem tym povedat, ze tiez sa mi vela krat nechce robit udrzbu a frflem na to, ale neviem si uz sobotu bez toho predstavit.
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 48 hostia