Kolko prisavnikov mate v akvariu?

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: Kolko prisavnikov mate v akvariu?

Poslaťod pigino » Pon 27. Sep 2010 18:38:39

MT je pomerne veľké mesto,takže tam určite máte viac akvashopov.V každej akvaristike ti to bez problémov zoženú a neplatíš poštovné.Ten rozdiel oproti netu nieje vôbec veľký.
Obrázok užívateľa
pigino
Malawi fan
Malawi fan

Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times

Reklama

Poslaťod heno96 » Pon 27. Sep 2010 18:43:41

TAk o ktorých viem sú tu 4 a v jednej nepredávaju ani mraz. krmivo ani cichlidy v ďalšej majú 2 akva s cichlidami potom jedna vtescu tam to nieje bohviečo minule som si pýtal biomolitán a predávačka ani nevedela čo je to :) a tá 4 je asi z nich najlepšia zatiaľ som v nej zohnal všetko čo som chcel tak sa asi pôjdem opýtať.
Obrázok užívateľa
heno96

Has thanked: 12 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod Belial » Pon 27. Sep 2010 19:15:30

heno96 píše:TAk o ktorých viem sú tu 4 a v jednej nepredávaju ani mraz. krmivo ani cichlidy v ďalšej majú 2 akva s cichlidami potom jedna vtescu tam to nieje bohviečo minule som si pýtal biomolitán a predávačka ani nevedela čo je to :) a tá 4 je asi z nich najlepšia zatiaľ som v nej zohnal všetko čo som chcel tak sa asi pôjdem opýtať.

Heno, máte tam jednu celkom dobrú predajňu na jednosmerkách o obchodnom dome Kocka...
Obrázok užívateľa
Belial

Images: 7
Has thanked: 7 times

Poslaťod Belial » Pon 27. Sep 2010 19:16:31

...a ešte jedna dobrá akvaristika je vo Vrútkach. :mrk
Obrázok užívateľa
Belial

Images: 7
Has thanked: 7 times

Poslaťod kofola » Pon 27. Sep 2010 19:49:21

Heno myslel tu stvrtu, tu na Vrutkach. Tam ju maju stoji cosi vyse 2,5€.
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Poslaťod Matej » Pon 27. Sep 2010 20:03:42

kofola píše:Ja osobne by som pri rieseni takehoto (pre mna velmi nepodstatneho) problemnu zacal najprv tym ako zabranit riase rast a az potom by som riesil jej pripadne odstranovanie.

Ja nechcem zabranit rastu riasy, na pozadi a na kamenoch sa mi to prave strasne paci, len na tom celnom skle mi vadi :) Pri tomto akvariu co mam to neni az taky problem, zotrem to za par minut, ale pri tom co mam v plane to bude podstatne horsie, preto chcem na tomto "malom" co mam zistit ako tu udrzbu co najviac skratit aby som to mal jednoduchsie pri tom vacsom :) Cize prisavnici mi prisli ako moznost ktora stoji za pokus, ale vidim ze vase skusenosti to nepotvrdzuju.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod kofola » Uto 28. Sep 2010 5:32:59

Matej tu si asi nepomozes.Plati tu priama umera. Viac vody = viac starostlivosti. S tym nic moc nespravis.
Na druhej strane mna osobne by asi ani velmi nebavilo sa do akvarka len pozerat a aktivne sa mu nevenovat. Chcem tym povedat, ze tiez sa mi vela krat nechce robit udrzbu a frflem na to, ale neviem si uz sobotu bez toho predstavit.
Obrázok užívateľa
kofola

Poslaťod heno96 » Uto 28. Sep 2010 6:10:05

Belial píše:
heno96 píše:TAk o ktorých viem sú tu 4 a v jednej nepredávaju ani mraz. krmivo ani cichlidy v ďalšej majú 2 akva s cichlidami potom jedna vtescu tam to nieje bohviečo minule som si pýtal biomolitán a predávačka ani nevedela čo je to :) a tá 4 je asi z nich najlepšia zatiaľ som v nej zohnal všetko čo som chcel tak sa asi pôjdem opýtať.

Heno, máte tam jednu celkom dobrú predajňu na jednosmerkách o obchodnom dome Kocka...

A kde v jednosmerke neviem asi nej o tej v kocke viem
Obrázok užívateľa
heno96

Poslaťod heno96 » Uto 28. Sep 2010 6:12:32

kofola píše:Matej tu si asi nepomozes.Plati tu priama umera. Viac vody = viac starostlivosti. S tym nic moc nespravis.
Na druhej strane mna osobne by asi ani velmi nebavilo sa do akvarka len pozerat a aktivne sa mu nevenovat. Chcem tym povedat, ze tiez sa mi vela krat nechce robit udrzbu a frflem na to, ale neviem si uz sobotu bez toho predstavit.

sce ja som len zatial čistil raz filter a nevedel som sa toho dočkať ani ja si to neviem predstaviť bez tej údržby sa len pozerať do akva kŕmiť ryby
Obrázok užívateľa
heno96

Poslaťod kofola » Uto 28. Sep 2010 7:38:48

Na rohu skriza oproti prioru je VUB banka a kusok dolu od nej je chovprodukt. Inak jednu akvaristiku mas aj v Priore na poschodi.
Obrázok užívateľa
kofola

PredchádzajúciĎalší

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 48 hostia