Kolakao155 píše:zatial tam mam pseudotropheus saulosi coral red, este k tomu pribudne labidochromis caeruleus (200l). na zaciatok taketo dvojdruhove akva. asi to budem skusat aj tak aj tak. mozno prvy raz necham v akva a uvidim akosa im bude darit a kolko prezije, inokedy skusim odchov v rozplavacke, nech mam radost zo starostlivosti o mlade
pigino píše:No o tom prerábaní mi hovor.Zariadim nádrž a potom zistím po zaregistrovaní tu na portáli,že je to čistá katastrofa.N anete som presurfoval hodiny,moja žena zo mňa osípky skoro dostala a nakoniec som všetko našiel tu.Ešteže som na PN,ináč by ma šlak trafil.SLÁVA TOMUTO PORTÁLU .
pigino píše:No o tom prerábaní mi hovor.Zariadim nádrž a potom zistím po zaregistrovaní tu na portáli,že je to čistá katastrofa.N anete som presurfoval hodiny,moja žena zo mňa osípky skoro dostala a nakoniec som všetko našiel tu.Ešteže som na PN,ináč by ma šlak trafil.SLÁVA TOMUTO PORTÁLU .
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 44 hostia