Malawi 112L

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Re: Malawi 112L

Poslaťod vlastomenn » Pia 17. Sep 2010 14:24:59

pigino píše:ups nechtiac dve rovnaké foto

uz to vyzera lepsie.ak je to TUF tie kamene tak je to v poriadku.a este tie umeliaky s tade daj prec a daj si tam jeden dva ANUBIAS barteri var. Nana alebo Anubias cofeifolia
Obrázok užívateľa
vlastomenn
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Reklama

Poslaťod pigino » Pia 17. Sep 2010 14:42:17

Aj som si myslel,že tie umeliaky nezaberú.Dám na radu a utekám kúpiť anubias.Aj tak musím ísť do akvaristiky kúpiť samičku bojovnice lebo samec sa rozhodol,že je veľmi aktívny a ostatné samice už nevládzu.A takto to tuším funguje aj s Afrikou.Tie červené kamienky je pozostatok môjho predošlého výmyslu a aj som väčšinu vybral,ale hold popoluška nie som a už som mal nervy.

HENO:máš to akoby si tam tie kamene len z fúrika vysypal,ale vyzerá to perfektne.Mne sa to páči.
Obrázok užívateľa
pigino
Malawi fan
Malawi fan

Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod heno96 » Pia 17. Sep 2010 14:50:43

Naukladal som to preto tak aby mali ryby co najviac ukryt v strede sa da tiez schovať a videl som to takto naukladane v jedno AQ s afrikou ale tam to zaberalo polovicu objemu AQ ryby si pomedzi to spokojne plavali.
Obrázok užívateľa
heno96

Has thanked: 12 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod pigino » Pia 17. Sep 2010 15:24:02

Heno nemáš aj foto s rybami?

a ešte mám otázku-je nutné mať nahodený na filtri aj difuzér na kvázy okysličovanie?Ja ho tam nemám nahodený a filter je ponorený asi 8 cm pod hladinou.V spoločenských akva mám veľa rastlín,tam problém nie je.
Obrázok užívateľa
pigino
Malawi fan
Malawi fan

Poslaťod muriak » Pia 17. Sep 2010 17:28:57

trochu neskor ale predsa lutujem len preto lebo snekace su velmi zaujimave co sa tyka spravania ako prerabaju akva a tak..ale malavky su zase krajsie...skus niecim zamaskovat filter ja som ho tiez musel...mne osobne umele veci do akva vobec sa mi nepacia.....ja mam vela ukrytov aj koli tomu ze mam male akva aby nedochadzalo k roztrskam....aj ked niekedy nevidim ani jednu rybu :D
muriak

Has thanked: 1 time

Poslaťod heno96 » Pia 17. Sep 2010 18:21:26

to nieviem či treba mať difúzer na filtry ja mam externy filter tak neviem ako hlboko ma byť pon orený filter , myslím že tak tých 8 cm je v poriadku. Foto z rybami ešte nemám lebo som len v stredu napúšťal AQ a pre ryby si pôjdem až 16 októbra potom dám aj foto. :yes
Obrázok užívateľa
heno96

Poslaťod vlastomenn » Pia 17. Sep 2010 18:39:19

pigino píše:Heno nemáš aj foto s rybami?

a ešte mám otázku-je nutné mať nahodený na filtri aj difuzér na kvázy okysličovanie?Ja ho tam nemám nahodený a filter je ponorený asi 8 cm pod hladinou.V spoločenských akva mám veľa rastlín,tam problém nie je.

ani nesranduj ze nebudes okyslicovat :!:
Obrázok užívateľa
vlastomenn
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod heno96 » Pia 17. Sep 2010 18:42:24

mám tam vzuchovaci kameň
Obrázok užívateľa
heno96

Poslaťod pigino » Pia 17. Sep 2010 19:08:07

Takže tú umelinu tam už nemám a anubias to poriadne oživil.Pridal som ešte nejaký kameň a je to fajn.Zajtra bude čierne pozadie zatiaľ a už sa pracuje aj na 3D,ale veľmi jemnom aby nezabral miesto.

Muriak:aj mňa zaujali šnekáče tým,že sú pracanti.Ale ak som správne pochopil sú aj druhy,ktoré sa moc nenamakajú a ani moc nenaplávajú.

Difuzér nahadzujem,len som si nebol ním istý,keďže nemám vzduchovací motorček.
Obrázok užívateľa
pigino
Malawi fan
Malawi fan

Poslaťod vlastomenn » Pia 17. Sep 2010 21:56:34

pigino píše:Takže tú umelinu tam už nemám a anubias to poriadne oživil.Pridal som ešte nejaký kameň a je to fajn.Zajtra bude čierne pozadie zatiaľ a už sa pracuje aj na 3D,ale veľmi jemnom aby nezabral miesto.

Muriak:aj mňa zaujali šnekáče tým,že sú pracanti.Ale ak som správne pochopil sú aj druhy,ktoré sa moc nenamakajú a ani moc nenaplávajú.

Difuzér nahadzujem,len som si nebol ním istý,keďže nemám vzduchovací motorček.

super teraz by to malo fungovat ako ma.ano multaci sa zdrzuju pri ulitach nie su to veru plavci obcas doseba stuchnu to je vsetko.musle dokazu premiestnovat z miesta na miesto co by som neveril lebo vzdy ked som kukol uz bolo po neviem ci to robia v noci.inac ulity ked das ako das oni si ich premiestnia pariky tak ci tak podla seba proste si zariadia obyvacku ktoru si ohranicia pieskovymi dunami a to si brania.pri krmeni sa im nechce k hladine takze naj im vyhovuje ked sa krmivo pohybuje blizko pri dne a lapaju ho ked im pride do cesty. :D
Obrázok užívateľa
vlastomenn
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

PredchádzajúciĎalší

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia