Chcel by som doplnit nieco do mojeho akvaria a potrebujem poradit co by sa tam dalo pridat.
Narychlo zhrniem nejake udaje, ma to 600L hruby objem, teraz tam mam 48ks tropheus duboisi a 10ks neolaprologus leleupi, asi bude ale coskoro len 9, jedna asi pri suboji prisla o jedno oko a dost ju utlacaju takze uvidime ci to ustoji, este tam mam 6 prisavnikov. Budem v blizkej dobe dokupovat nejaky kanistrovy filter, cize filtracia problem nebude ani pri lahkom prerybneni.
Takze, po nejakom case sa mi ta dominantna jednodruhova osadka zda trosku fadna, chcelo by to nejako trosku ozivit
Napada ma niekolko variant :
1. ubrat zopar duboisov a pridat iny druh throps, toto sa mi ale zda ako najhorsia varianta a beriem ju ako poslednu moznost, nechcem stresovat uz zabehnute stado takou velkou zmenou.
2. pridat par kusov dalsich ryb - podla toho co som cital tu na fore by to boli bud eretmodusy alebo julidochormisy, pripadne par kusov z kazdeho
3. pridat nejake snekace, mam v akva uz aj par ulit pretoze som ich tam chcel dat uz davnejsie, ale radsej by som tam dal nieco viac farebne.
4. pridat par eretmodusov, par julidochormisov, par snekacov .... ale toto uz by bolo asi moc
5. urcite su aj ine varianty, poradte
Dik.