jancibie píše:stiff píše:Apropo: tvoje umbrifery sú aký súper pre dovii? teraz môžu mať tak 25cm a ten samec dovii má minimálne 35cm?? Ja som umbrifery nemal, tak nepoznám ich povahu a to, čo si načítaš na internete nemusí byť pravda... Napr. o managuensis si tvrdil, že je to agresívna ryba a ten môj samec ťehá ku 40cm a je to taký tlstý, lenivý kapor... Myslím, že o týchto cichlidách tu koluje niekoľko prifarbených legiend a treba porozmýšľať, že kto ich "povyrábal"
Ako mozes porovnavat ryby,medzi ktorymi je rozdiel vo veku minimalne rok? Neboj,aj umbrifery budu mat raz 35cm.A nebude to dlho trvat. A ak sa ti ten managujec nepaci,rad si ho kupim naspat ako aj ostatne ryby,co si si od mna kupil.
jancibie píše:stiff píše:Apropo: tvoje umbrifery sú aký súper pre dovii? teraz môžu mať tak 25cm a ten samec dovii má minimálne 35cm?? Ja som umbrifery nemal, tak nepoznám ich povahu a to, čo si načítaš na internete nemusí byť pravda... Napr. o managuensis si tvrdil, že je to agresívna ryba a ten môj samec ťehá ku 40cm a je to taký tlstý, lenivý kapor... Myslím, že o týchto cichlidách tu koluje niekoľko prifarbených legiend a treba porozmýšľať, že kto ich "povyrábal"
Ako mozes porovnavat ryby,medzi ktorymi je rozdiel vo veku minimalne rok? Neboj,aj umbrifery budu mat raz 35cm.A nebude to dlho trvat. A ak sa ti ten managujec nepaci,rad si ho kupim naspat ako aj ostatne ryby,co si si od mna kupil.
stiff píše:jancibie píše:stiff píše:Apropo: tvoje umbrifery sú aký súper pre dovii? teraz môžu mať tak 25cm a ten samec dovii má minimálne 35cm?? Ja som umbrifery nemal, tak nepoznám ich povahu a to, čo si načítaš na internete nemusí byť pravda... Napr. o managuensis si tvrdil, že je to agresívna ryba a ten môj samec ťehá ku 40cm a je to taký tlstý, lenivý kapor... Myslím, že o týchto cichlidách tu koluje niekoľko prifarbených legiend a treba porozmýšľať, že kto ich "povyrábal"
Zjavne si nepochopil, čo som mal na mysli, ale nevadí... Ako ty môžeš písať články o umbrifere a v nich sebavedomo tvrdiť, že je to jediný súper pre dovii, keď si ich ešte nepostavil proti sebe Ako, keď o tom nemáš žiadne praktické skúsenosti Toto by som si napríklad ja nedovolil - takto vznikajú polopravdy a mýty, ktoré potom ľudia čítajú. Ja som si ťa ako chovateľa vážil... Veľa tvojich tvrdení viem v pohode vyvrátiť a doložiť vlastnými skúsenosťami... Tvrdosť vody pri odchove aj chove, ph, povaha, agresivita niektorých druhov atď, atď. Apropo - napísať článok za pomoci google prekladača nie je až taký problém, nemusíš byť ani chovateľ a dokonca nemusíš ani poznať potrebné stránky, stačí internet a google...Nezabudni túto tému vymazať a ja sa už teším na BAN
Jesky píše:Chalpci ste ako kohúti na smetisku.... nie aby ste si povedal každý svoj názor ale vy sa ešte aj provokujete...NECHÁPEM ...chcete si dokázať kto má väčšieho ?????
kašlite na to a kecajme k veci !!! prosím
Jirkaa píše:Jesky píše:Chalpci ste ako kohúti na smetisku.... nie aby ste si povedal každý svoj názor ale vy sa ešte aj provokujete...NECHÁPEM ...chcete si dokázať kto má väčšieho ?????
jak to mam udelat .. kdyz napisu new topic ... protoze se mi pohadal par ... atd ... a on mi to smaze ... tak kde sme ? :X
Jesky píše:Chalpci ste ako kohúti na smetisku.... nie aby ste si povedal každý svoj názor ale vy sa ešte aj provokujete...NECHÁPEM ...chcete si dokázať kto má väčšieho ?????
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 45 hostia