porovnatelný k fx5 je akurát eheim 2080 - vyššia cena ale menší príkon takže je to otázne ktorý vybrat. osobne mám tiež fx5 a peniaze niako neriešim ked ich nevrazím do akva tak ich miniem inde
chlapi, myslite si, ze kupit fx5 do 200l akva je blbost? ak rozmyslam nad tym, ze v priebehu par rokov by som isiel do vacsieho akva. alebo kupit nieco lacnejsie a potom riesit takuto otazku..laka ma hlavne jeho nehlucny chod
radsej by som siel do EHEIMU 2080 ktory vlastnim ak chystas vacsiu nadrz.FLUVAL FX5 ma velku spotrebu a jednoznacne pri testoch medzi EHEIM 2080 versus FX5 vyhral EHEIM Test a porovnanie vyrobkov tu:
Ja by som kupl nieco menise.Nieco na tych 200-300 litrov.Ak budes robit vecsie az o par rokov,je zbytocne teraz vyhadzovat peniaze za velky filter.Jednak mas velku spotrebu elektriny a za par rokov sa ti moze aj pokazit.Nevravim,ze pokazi,ale moze.
pekna recenzia, jediny problem eheimu je jeho vysoka cena. asi sa rozhodnem podla bykovej rady, to bude najmudrejsie. otazka je vyber znacky, viem, asi vela krat omielana tema, najprv som bol rozhodnuty pre jbl, ale vidim, ze Eheim proffesionel 3 2073 je za slusnu cenu (stale vsak korenistu a do mojho akva by asi bohate stacil..a vraj su najtichsie
Eheim nemam,takze neviem aky je,ale mam Sera Serafil 1100,Tetratec ex700,JBL cristalprofi e900 a Fluval305 a mozem povedat ze najtichsi je Tetratec.No aj JBl je dost tichy.Najhlucnejsia je Sera,ale nove typi uz asi bduu tichsie.Hoci aky s tychto filtrov ti staci na tvoje 200L akva.Ak sa nemylim a ma 200L.
nemylis sa, je to 200 l. Cital som o tetratecoch, ze su kusy, ktore su kazive, a kusy vynikajuce, viem, ze cena je dost rozdielna, len neviem ci sa mi to chce riskovat. ten eheim 2073 maju na jednej stranke aj s filtracnymi naplnami za 146 eciek, pocul som tolko chvaly na tie stroje, normalne je to problem si vybrat panecky