Aldebaran píše:páčia sa mi obe akvárka, aj keď skaly predsa len o niečo viac...čím to asi bude
Inak si myslím, že dva, max. tri krát denne je dostatočné kŕmenie, pokiaľ máš kvalitné krmivo tak si myslím, že v pohode. S mrazeným pre malawky opatrne, ale dafnie môžeš a myslím, že ani cyklop im neublíži, občas môžeš artemku. Nič iné by som asi neskúšal, pre istotu. Inak to mrazené špenátovo hráškové čudo je dobré, tiež si pozri tento článok, hlavne ten Aqua-Con recept a spirulinové krmivo.
- Kód: Vybrať všetko
http://www.cichlidportal.sk/index.php/veobecne-o-cichlidach/225-recepty-na-krmiva-pre-cichlidy
muriak píše:asi bude rozumne najst kompromis...ja budem krmit rano a vecer a kamoske ukazem ako a kolko ta bude po obede...no a cez vykend mozu dostat 4 davky denne..skusim a uvidim...cez vykedn oskusam urobit ten recept z hrasku....
muriak píše:o tom cesnaku som cital ze ho maju radi dost ma to teda prekvapilo..niekde bolo pisane ze to ma aj liecivy ucinok alebo prevencny...zaujimave ale co je na tom pravdy...
vlastomenn píše:Cesnak pomáha likvidovať parazity a červy v zažívacích orgánoch rýb.Ja jednoznačne krmim kvalitným krmivom obsahujúce cesnak od značky O.S.I. /je vynikajúce hlavne pre afriku/.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 17 hostia