Skryvanie ryb

Diskusia o správaní cichlíd v prírode a v akváriach

Re: Skryvanie ryb

Poslaťod muriak » Pia 03. Sep 2010 19:31:09

nove akva ryby sa neskryvali nejako extra az teraz zacali ale komplet.zalezu do jednej.ide o labidochromisy.maju dost ukrytov.mam im nechat vsetky podla prispevkov cim viac ukrytov tym lepsie.akva je niekedy uplne prazdme
muriak

Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Reklama

Poslaťod Vlastik » Sob 04. Sep 2010 4:30:48

,,,někdy je to dáno malým počtem rybek,neznám podrobnosti takže pouze tipuji,,, :time
Obrázok užívateľa
Vlastik

Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Poslaťod JenoX » Sob 25. Jan 2014 14:48:00

Neviete mi prosim niekto poradit mam haplochromis latifasciatus ale su take ked pridem do izby sa skovaju potom ked pridem ku akva tak pridu ku sklu zacnem krmit vlockami a nic granule a mrazena artemia pohode ked padne na dno ale vsetko krmivo co plava nechcu no mozno by aj chceli ale sa neodvazia vyplavat ku hladine ked som ich doniesol z obchodu tak pohode zrali aj vlocky no a este jedna vec ked sa pri nich trhne poter sa zlaknu to vazne nechapem
JenoX

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod simon » Ned 26. Jan 2014 18:57:35

Myslí, že nie všetky ryby prijímajú potravu z hladiny. Ja keď dávam vločky, ktoré majú rady všetky druhy čo mám, tak ich najprv dám do nádobky s vodou, aby navlhli a potom ich vylejem do akva. Takto sa rýchlejšie dostanú až ku dnu a tie ryby, ktoré sú pri hladine a v strednej časti ich nestihnú zožrať.
...keď sa pri nich trhne poter... to nechápem. Čo to je?
A to že sa boja, to neviem čím to je, ale tu na portáli sa o tom určite písalo, len neviem aké bolo vysvetlenie. Asi by si mal čatejšie chodiť k akva, aby si zvykli na pohyb a tiene. :?:
Obrázok užívateľa
simon

Has thanked: 37 times
Been thanked: 19 times

Predchádzajúci

Späť na Správanie cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia