Tak to si si s tym dal riadnu pracu.Ja som svoje dvakrat zalial vracou vodov,nechal odstat ocistil povrchovo a vlozil do akvarka.Ale zase ja som zbieral len prazdne ulity.Nejak extra som to nerobil a ryby sa mi v nich vytieraju pravidelne.
no ked ich najdes prazdne su zbavene slimaka lebo ho vyzere nejaky hmyz ja som ich mal niektore so slimakmi tak som to robil poriadne aby nic neostalo, s tym luhom to islo v pohodicke
...minule som skusal aj so slimakmi...bolo to v pohode, slimaka som komplet vhodil do vriacej vody 5 minut povariť a vytiahol som ho kompletne bez najmenšieho problému...bez luhu vsetko cistucke
Laci ma predbehol,ale ja som dnes skusal celeho slimaka vyvarit asi 10 minut siel cely vonku,bez problemov.Od etraz bduem robit takto,aj ked mi ej luto tych slimakov. ale najst prazdnu,neposkodenu ulitu je dost tazke
Čítam posledné časti...hmmm, pekná mäsiarina Mne sa podarilo nazbierať ulity už prázdne. Akva mi beží už pomaly 3 mesiac a nemám v ňom nič okrem vežoviek a ulít -služobky a povodne, ale v septembri už hádam budem mať čas ísť aj pre ryby.
ja som tiež zbieral len prázdne ulity...ja neviem, ja by som nedokázal toho slimáka vyvariť von odtiaľ, ak by bol ešte živý. Našťastie som našiel dostatok prázdnych ulít, takže som nemusel nijaké slimáky variť
Ak zavrieš oči tak ten prvotny šok rychlo prejde a potom to je už len kus mäsa...ja viem trochu brutalne, doteraz som to spravil len raz na skúšku a išlo sakra o peknu veľkú ulitu...potom som si nakúpil ulity a momentálne mám vystarané