Ja osobne by som sa pri veľkosti tvojej nádrže priklonil k jednodruhovej, resp. dvojdruhovej kombinácii šnekáčov (Neolamprologus, Lamprologus prípadne Altolamprologus sp. 'compressiceps Sumbu'). Úžasné ryby, síce nie až tak farebne atraktívne ako malawky.
dnes mi konecne doslo pozadie do akva takze sa ide dnes zariadovat ale problem je s rybymi tie co mam vybrane Labidochromi nikde nemozem zohnat prepatral som net a nasiel som iba yelow...modre nie...hongi som zamietol vraj su trochu viac agresivne...no uvidim branim sa snecom ale asi nakoniec nic ine mi neostane...dik za nazory
Ten molitan tam riadne svieti,ale akvarko mas inak zariadene pekne.Nech sa dobre zabehne,nasadis ryby a bdue pekne.Molitan tiez mozes zakrit nejakymi rastlinami,ako napriklad Valisneria
mate niekdo skusenost s cirkulatorom 350 carpacou hlavicou? poverhead 400 co som kupil cez net je des tak hlucne som nikdy nic doma nemal...asi ju rozoberiem a skusim pozriet reklamovat sa mi to neche je to cez net za 9 eur. strasne rezonuje....
ja mam circulator asi pol roka, absolútne bez problémov, jediný zvuk ktorý je je z "bublinkovania" keď prifukujem vzduch. Inak ju vôbec nepočuť., môžem vrelo odporučiť.
a mne ju odporúčali admin aj LaciP a asi ešte aj niekto ďalší z tohto fóra, takže nie som sám spokojný s týmto výrobkom