stiff píše:Toto sú slušné objemy, takže tam sa dá vymýšľať. Predpokladám, že to (ryby) aj tak nedáš dokopy všetko v jednej veľkosti, takže to budeš kombinovať v týchto dvoch nádržiach podľa toho ako to bude dorastať... Tam sa ti zíde aj tá 350tka. Neviem presne aký máš vkus, ale podľa toho, čo si tu písal, chceš veľké dravce. Myslím, že do tej 1000cky to môžeš skúsiť, ale nakoniec im bude pravdepodobne malá. Na druhej strane - máš dve veľké nádrže, takže to môžeš kedykoľvek odloviť. Kým ale dospejú, pretečie ešte veľa vody a všeličo sa môže zmeniť..
stiff píše:managuensis, managuensis gold, dovii, tetracanthus, salvini, g. brasiliensis, tie zoženieš určite...Z týchto mám mladé.
stiff píše:managuensis, managuensis gold, dovii, tetracanthus, salvini, g. brasiliensis, tie zoženieš určite...Z týchto mám mladé.
Peter304 píše:loisellei nahodou nemaš stale ich nemožem zohnat
Jesky píše:
managuense by so mal jedny aj druhé, dovii ešte neviem ako a g. brasiliensis nechcem, a mám už citróna a maculicaudy.
ale do 1000L som myslel : dovii, umbriferi, butikoferi, citrony
a do 850L : managuense, maculicaudy, tetracantusi, synspily, a neviem kde zaradiť festae no s tými bude asi problém,
toto je asi moja predstava no uvidím ako sa to ešte vykrištalizuje.
Späť na Stredoamerické cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia