Škaredá farby rýb a potrhane plutvy

Diskusia o chorobách a liečbe cichlíd

Škaredá farby rýb a potrhane plutvy

Poslaťod Berco » Uto 10. Aug 2010 15:21:33

Zdravím všetkých.
Mám problem s Pseudotropheus saulosi so samcami maju potrhane plutvy mam ich troch a jeden je iba dominantne sfarbeny do modra myslite ze by to mohlo byt ze ich je malo? celkovo ich mam z druhu 9 a da sa povedat ze docela s touto sortou mam problem, su vychudle a spatne sfarbene a nikto mi moc nevie poradit. Nevedel by tu niekto?dik
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
Berco

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Re: Škaredá farby rýb a potrhane plutvy

Poslaťod kofola » Uto 10. Aug 2010 15:55:46

Jeden je dominantny a utlaca tych ostatnych dvoch. Su vo veku kedy si dokazuju ze kto dalej docura. Nepusti ich k zradlu a preto su taki chudi. Mas niekolko moznosti. Bud sa zbavis tych dvoch a nechas si len jedneho, alebo prestavias komplet akvarium a spravis tam viac ukrytov, alebo toho jedneho na mesiac premiestnis niekde inde a pockas ako to bude vyzerat ked ho tam vratis. Mne prave pri coral red pomohla ta posledna moznost. Mal som len 2 samcov a jeden bol modry a druhy tak ako tvoji. Toho dominantneho som dal prec a ten co v akvarku zostal sa medzitym vyfarbil na modro. Ked som tam potom toho prveho vratil (daval som ho tam v noci ked ostatne ryby spali) tak bolo vsetko v pohode a zostali vyfarbeny obaja (jeden viac, druhy menej) a spokojne si tam ziju uz niekolko rokov az dodnes :)
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Späť na Zdravie, choroby a liečba cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 18 hostia