Mini Tanganyika by Blade-o

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vam paci moje akva? (hlasujte ako v skole)

1
9
82%
2
1
9%
3
1
9%
4
0
Nehlasovalo
5
0
Nehlasovalo

Celkom hlasov : 11

Re: Mini Tanganyika by Blade-o

Poslaťod Blade-o » Ned 25. Júl 2010 13:53:43

Byk1984 píše:Vidim,ze to pisanie a otazky co si mal,staly zato.Ze si si rady bral k srdcu a nechal si poradit.
Je to nadherna nadrz a ked budu similisi,snad myslis ohladom nich aj na mna
Nejaky ten anubias tam daj,krasne zvyrazni akvarium a nejaky ten kamen tiez pridaj,nic tym nepokazis.Nech sa ti dari s tym akvarkom.drzim púalce.

kedze som len zacinajuci akvarista tak som bol vdacny za kazdu radu kto mi dal, cize som sa hlavne nimi riadil plus som pouzil to co som sa vsade mozne docital takze som to vsetko zuzitkoval a pouzil :) snazil som sa spravit co najlepsie akvarko tak som rad ze sa vam paci a dufam ze bude vyhovovat aj simikom ;)

a diki moc ;)
Obrázok užívateľa
Blade-o

Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Reklama

Poslaťod Blade-o » Ned 25. Júl 2010 14:03:02

Rasto_2001 ako napisal Byk (dobry postreh) v strede skrinky ide doska cize cela skrinka je predelena cize ma v strede kde je dost velky tlak oporu a po stranach su dost velke sruby takze si myslim ze by to malo v pohode udrzat kedze je to takto rozdelene.

kofola uz sa na simikov neviem dockat :)

akurat vcera po dni zabehu kde som dal cistu vodu bez ziadnej upravy a len tak aby sa to vsetko ustalilo som pridal Sera Nitrivec takze teraz cakam :)
Obrázok užívateľa
Blade-o

Poslaťod Aldebaran » Ned 25. Júl 2010 15:13:57

Tak ja sa môžem len pridať k ostatným chalanom, veľmi chválim. Krásna nádrž, pre krásne ryby :yes
Pridal by som však nejakú dominantu, aspoň jeden nejaký väčší kameň, na neho môžeš aj ten anubias priviazať, krásne to oživí celé akvárium. Inak ale nemám čo vytknúť :claps:

Simíkom sa bude určite páčiť, len čakaj, že celú tvoju robotu za pár dní až týždňov prestavajú podľa seba :chuckle
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 10
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod Blade-o » Ned 25. Júl 2010 21:44:17

Aldebaran píše:Tak ja sa môžem len pridať k ostatným chalanom, veľmi chválim. Krásna nádrž, pre krásne ryby :yes
Pridal by som však nejakú dominantu, aspoň jeden nejaký väčší kameň, na neho môžeš aj ten anubias priviazať, krásne to oživí celé akvárium. Inak ale nemám čo vytknúť :claps:

Simíkom sa bude určite páčiť, len čakaj, že celú tvoju robotu za pár dní až týždňov prestavajú podľa seba :chuckle

praveze sa na to najviac tesim ako to budu prestavovat podla seba na to som velmi zvedavy :)
Obrázok užívateľa
Blade-o

Poslaťod Aldebaran » Pon 26. Júl 2010 12:35:20

Jasné, to je najväčšia sranda na týchto rybách :mrk

Z vlastnej skúsenosti ti ešte poradím, aby si bol trpezlivý. Mne začali prerábať až skoro po troch mesiacoch, dovtedy nechytili do papuľky ani zrnko piesku, až som sa začal báť, čo s nimi je. Ale oni sa sami časom rozhýbali a teraz už mám v akvárku riadny bordel. A najväčšia sranda je, že je každý deň iné :)
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Poslaťod Blade-o » Pon 26. Júl 2010 14:43:23

Aldebaran píše:Jasné, to je najväčšia sranda na týchto rybách :mrk

Z vlastnej skúsenosti ti ešte poradím, aby si bol trpezlivý. Mne začali prerábať až skoro po troch mesiacoch, dovtedy nechytili do papuľky ani zrnko piesku, až som sa začal báť, čo s nimi je. Ale oni sa sami časom rozhýbali a teraz už mám v akvárku riadny bordel. A najväčšia sranda je, že je každý deň iné :)

takze potrebuju cas kym budu poriadne bagrovat. mozno ze je to tym stresom z prevozu a aj novym prostredim asi si museli zvyknut ale som rad ze sa prisposobili a makaju naplno :) dufam ze aj moji budu. inak ak by sa ti chcelo by si mohol spravit nejake videjko
Obrázok užívateľa
Blade-o

Poslaťod Aldebaran » Pon 26. Júl 2010 18:19:15

Tak možno sa na to niekedy podujmem, ale oni hrabú hlavne cez noc a ja som zase cez deň teraz väčšinou v nemocnici, takže to asi bude problém.

A ak dôjdu všetky argumenty, je tu ešte jeden: som lenivý bastard :bandit
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Poslaťod Blade-o » Uto 27. Júl 2010 21:27:19

Pridavam aktualne foto uz aj s krytom a kamenami :)

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Blade-o

Poslaťod Byk1984 » Uto 27. Júl 2010 23:56:09

Paradna nadrz.ak by si mal aspon 300litrovu,dal by som do nej nejake Cyprichromisy alebo Paracyprichromisy,nech zvyraznia celu nadrz.
Vtedy by to bolo na 100 percent
Byk1984

Images: 2
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod Blade-o » Str 28. Júl 2010 8:54:51

Byk dakujem :) a s tou velkostou mas pravdu nepripustoval som si ze to bude mala nadrz myslel som si ze ta 70 bude ta akurat na zaciatok no ak tam je pozadie (ktore inak som chcel aby som schoval filter a ohrievac a aby to nebolo len tak hole akvarko) lus som tam dal piesok, kamene a kopec musli tak ak sa na to teraz pozeram je to velmi male akvarko :( myse som ze tam bude aj kusok piesciteho cisteho prostredia bez musli ale nieje dokonca som musel vybrat 5 najmensich muslilebo sa mi zdalo toho uz privela, teraz uvazujem o novom akva ale dalsie budeme minimalne 300L
Obrázok užívateľa
Blade-o

PredchádzajúciĎalší

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia