ja ich mám ,
naštastie (asi) od určitej doby nie tak veľa, začalo sa mi dobre dariť rastlinkam tak asi to pomohlo, ale aj tak sa chcem opytať.
na rastlinkách mám zelenú riasu (nie veľa a ani riasa nie je veľká)
potom pozadie, tam mám tiež riasu ak sa to da nazvať lebo v podstate je len zelené (až na pár miest kde je normálna niekoľko milimetrová riasa) aj keď pôvodne bolo syvé - čo stým?
dno - predtým sa mi robila zelená riasa a keď som to nechal týždeň tak, potom sa zmenila na tmavozelenú až čiernu a narastla dosť do hrubky - mal som ale dosť veľa piesku, potom čo som odsal dosť piesku sa mi prestala tvori, tvorí sa mi teraz ale taká síto zelená riasa na tom piesku - čo stým ?
na kameňoch ani koreni sa mi veľmi netvorý ....
skla sú jasne, tam nie je problém, tam to odstranim čističom ...
svietim cca 8 hodín, má 2x 38 W sera - neutralen biele svetlo 6000 kelvin dennél
no a teraz požierači rias
:
2x štandard prisavnik
1x tiež prisavnik (neviem jeho presné meno) ale dorastá tak do cca 15 až 20 mm
2x prisavka thajska
http://cichlidportal.sk/phpBB3/viewtopi ... 6&start=90V podstate by mi ten to stav ani veľmi nevadil, problem ale je že celkovo AQ má taky zeleno hnedý nádych, vadí mi ta zelená
.
keď svietim tak to ani nie je nejak vidieť, viditeľné to je až keď sa nesvieti v tedy má cele AQ hnedý nádych (mám tam sice koreň) hmmm možno to bude aj od neho ale tá zelená no neviem
ps. nemám pocit ale že by mi plávalo niečo v AQ