yellow

Diskusia o chove a odchovávaní cichlíd

yellow

Poslaťod kravecpo » Str 14. Júl 2010 13:29:48

zdravim len sa chcem s vami podelit o uspech...konecne sa mi zacali mnozit yellowky...stero to su tie od teba...po dlhsom case konecne aktivita u nich...asi to znamena ze im je tu dobre....ja len tolko a dufam ze dve momentalne nosiace samice donosia kedze by to nemala byt ich prva varka...este raz vdaka Stero
kravecpo
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 26 times
Been thanked: 1 time

Reklama

Re: yellow

Poslaťod Stero » Str 14. Júl 2010 15:01:47

Som rád ak sa im darí a je jasné že ak sa človek tomu oddá tak dobré výsledky sa dostavia. :sun
Obrázok užívateľa
Stero

Images: 24
Has thanked: 41 times
Been thanked: 62 times

Poslaťod dkollar » Štv 15. Júl 2010 9:46:45

gratulujem k prirastkom... :party :sun :yes :clap :beer :dance :drink :ninja :claps:

moje sa okolo seba zacali obsmietat a uz by aj mozno k niecomu doslo, akurat ze socolofi sefuju akvarku tvrdou rukou a kazde nahodne zoskupenie dvoch a viac ryb rozozenu. tak snad v novom akvarku... :-D
Obrázok užívateľa
dkollar
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 3
Has thanked: 18 times
Been thanked: 9 times

Poslaťod kravecpo » Uto 27. Júl 2010 16:50:07

tak a novorodence su na svete... celkom uspesny porod :) 42ks yellowiek a 20 lombardoi...samicky su opat vo svojom velkom akva a zda sa ze ich to nijak nepoznacilo... dufam ze budu rast ako z vody :) ak mate nejake info co by som mal vediet pre co najmensi uhyn tak mi prosim napiste aby neboli zbytocne straty mnou sposobene...vopred vdaka
kravecpo
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 26 times
Been thanked: 1 time

Poslaťod Rasto_2001 » Uto 27. Júl 2010 20:18:03

dkollar píše:gratulujem k prirastkom... :party :sun :yes :clap :beer :dance :drink :ninja :claps:

moje sa okolo seba zacali obsmietat a uz by aj mozno k niecomu doslo, akurat ze socolofi sefuju akvarku tvrdou rukou a kazde nahodne zoskupenie dvoch a viac ryb rozozenu. tak snad v novom akvarku... :-D

Kedy začnu vlastne yellowky s párenim, lebo moje sa zatial k tomu veľmi nemajú a to mam mladšie aj staršie kusy. Staršie sú odhadom 3/4 roka staré a majú cca 5cm. Ináč ten problem mám aj ja že mám dominantného samca socolofa a ten mi roby poriadky :-D ....
snáď to nebude ale v buducnosti nejaký veľký problém lebo pôjde aj s kumpánmi :-D
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Poslaťod michl123123 » Str 28. Júl 2010 13:22:22

kravecpo píše:tak a novorodence su na svete... celkom uspesny porod :) 42ks yellowiek a 20 lombardoi...samicky su opat vo svojom velkom akva a zda sa ze ich to nijak nepoznacilo... dufam ze budu rast ako z vody :) ak mate nejake info co by som mal vediet pre co najmensi uhyn tak mi prosim napiste aby neboli zbytocne straty mnou sposobene...vopred vdaka

gratulujem vlado. vela stastia nech to pokracuje a dalej niekedy sa pridem na ne pozriet
michl123123
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Späť na Chov a odchov cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 14 hostia