http://www.cichlid-forum.com/articles/feeding_mbuna.php
brano ba píše:Pri mladsich rybach som krmil castejsie, cca 3-4krat za den, davku vzdy taku, ktoru ktoru rychlo pozrali (myslim ze spominanych 30sek to zdaleka nebolo, vacsinou to zradlo zmyzlo daleko skor) Krmenie som ale postupne znizil na 2krat za den, pri povodnom davkovani som mal dojem ze je akva nejak viac znecistene. Tato davka 2krat za den (1x rano a 1x vecer) sa mi zatial osvedcila, akva sa precistilo, ryby su v pohode. Teraz davam len granulky a sticksi (peletky) - SERA GRANUGREEN, SERA CICHLID STICKS, SERA VIPAGRAM a SAK ENERGY. Raz za tyzden (vacsinou v nedelu) davam mrazenu potravu
PS: co sa tyka potravy, ako casto je bezpecne krmit ryby mrazenou potravou??? Momentalne davam raz za tyzden, ale pohravam sa s myslienkou, ze by som mojim rybam spestril jedalnicek castejsie. Mozno sa mylim, ale mam dojem, ze ta mrazena potrava je pre ryby asi vhodnejsia (vydatnejsia), nez granulky alebo vlocky.
Ďakujem
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia