jovan píše:Takto nejak by asi mala vyzerať kvalitná a dobre vyliahnutá artémia.Toto množstvo je s cca 1,5 kávovej lyžičky suchých vajíčok/nedeksapsulovaných/ po 36 hodinách liahnutia.
Blade-o píše:jovan píše:Takto nejak by asi mala vyzerať kvalitná a dobre vyliahnutá artémia.Toto množstvo je s cca 1,5 kávovej lyžičky suchých vajíčok/nedeksapsulovaných/ po 36 hodinách liahnutia.
aku artemiu pouzivas?
jovan píše:Takto nejak by asi mala vyzerať kvalitná a dobre vyliahnutá artémia.Toto množstvo je s cca 1,5 kávovej lyžičky suchých vajíčok/nedeksapsulovaných/ po 36 hodinách liahnutia.
http://www.artemiaworld.com/home/index.php?lng=cz
admin píše:Ja tiež používam takéto liahnutie, ale bez sódy bikarbóny. Tú nepridávam. Musím sa priznať, že nemám moc čas, aby som sa prplal s liahnutím artémie a preto pre mladé ryby používam aj granule, ktoré som si rozdrvil na prach.
kofola píše:ale ked budes krmit ryby z jedneho vyteru v dvoch akvarkach - v jednom drvenymi granulami a vlockami a v druhom artemiou, mikrami a grindalom, tak potom pochopis rozdiel. A to aj ked tie ryby dospeju.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 17 hostia