Osobne by som ti odporúčal navštíviť akékoľvek kamenárstvo alebo predajňu s prirodzenými obkladmi, vyjde ťa to minimálne 3-5x lacnejšie ako nakupovať v hornbachu alebo baumaxe...sám som skúsil...za kus bridlice dať niekde až 2€ sa mi zdá sakra veľa keď v obkladoch majú okolo 10€ za m2, ak sa s nimi dohodneš budeš môcť zobrať len pár kúskov za dobrú cenu...kamene by som určite neodporúčal nakupovať v hornbachu alebo baumaxe
Ja som to tam kupoval - esi som bol trocha lenivý, vedel som že v stavebninách alebo aj v záhradných centrách by to bolo lacnejsie ale .... tie čo som kupoval ja tak boli osobytne hermetické zabalené .....
Ahoj te Potrebujem poradiť Keď že je momentálne dosť teplo a byvam v panelaku tak si to asi viete predstaviť no a problem je v tom že mi stupla teplota v AQ na 31 stupňou (bol som dva dni preč). podnikol som nejaké kroky podarilo sa mi teplotu trochu zraziť, je to ale problém keď je taká to teplota v AQ ?
Z horúčavami je to problém. Najúčinnejšie jednoduché riešenie je zvýšiť vzduchovanie, menej svietiť a častejšie obmieňať vodu. Z dlhodobého hľadiska to môže byť problém, z krátkodobého je to skôr len stimul k vytieraniu.
Posielam Foto AQ po pol roku prevadzky piesok čistý bo som ho dnes čistil pridal by som aj celkový pohľad na AQ al keď som tak dnes sedel a pozeral na moje AQ uvedomil som si že je moje AQ je kapanek prázdne a potreboval by som ho ešte doplniť rybami aj nejake kamene ešte a aj nejake rystlinky. tak keď to spravim pridam ďalšie foto.
PS: ten ohrievač tam je len dočasne
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Rozhodol som sa konečne že upravím výpust z filtra do AQ (viď foto), kupil som dnes plastové koleno na vodarenske trubky, vyvaril som ho a natrel (zatial len po prví krát) silikonom (viď foto) a posipal pieskom (ten proces zopakujem ešte niekoľko krát). No a tu je otázka: Mám potom, predtým ako to nainštalujem nejak to cele neutralizovať? či to môžem po vyschunutí rovno nainštalovať ?
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Ja ten výpust mám "zamaskovaný" presne ako máš ty. Silikónom som natrel rúrku a opieskoval. Ale iba 1 krát. Úplne to postačuje ak si to dobre porozotieral. Neutralizovať vôbec nemusíš. Len to nechaj aspoň 1 deň vyschnúť.