Skontroluj si či máš všetko dobre osadené a či ti to pekne sadlo na tesnenie - ak nie, zistíš to keď ti začne netesniť. Verím však že si to urobil precízne - to prvé bol fór
. Ja mám pod mojou 405-kou normálnu kocku z 5 polystyrénu v skrinke a je to bez problémov. Nedotýka sa ti stien skrinky, alebo niečoho s čím by mohla po dotykoch rezonovať? Ak nie, a neprestane ani po pár dňoch 2-3, tak ho skús otvoriť a skontroluj vrtuľku čerpadla. Nemala by mať žiadnu vôľu a po zasadení, by si ju malo magnetické telo pekne vtiahnuť do telesa krytu. Ak ňou potočíš, nemôže sa točiť voľne(je tam magnet, tak to moc nepôjde
) a nemala by skákať a mať nerovný chod. Ako to lepšie napísať... nemala by preskakovať ako by pod ňou niečo bolo. Ak by preskakovala, tak to vymy vodou po vytiahnutí. Ak aj po tomto bude hlučný, tak ho reklamuj. Myslím však, že sa musí iba zabehnúť
. Čítal som tu od ľudí, že niektorý filtre doslova obkladajú polystyrénom - aj to je riešenie. Držím palce, aby ti fungoval tak ako má. U mňa je Fluval