Ahoj Stiff dík za pochvalu. K tvojim dotazom. Okrem toho veľkého koreňa tam mám ešte dva menšie, ale tie som tu zabudol uviesť. Lepšie to bude vidieť na konečných fotografiách. S tými vežovkami ak to máš odskúšané tak to ani nemá význam skúšať. Ale dať ich do filtra nieje zlý nápad. Tam ich určite nasadím. K tomu substrátu a dizajnu. Je pravda, že som okrem iných pozeral aj nádrže od Dieselmaca. Stále som rozmýšľal ako to urobiť čo najviac biotopové a prirodzené. Potom ma napadlo, že u nás v horách tečie lesom potok, kde je čistá a neznečistená voda. Miestami je v ňom takýto štrk od najmenšieho až po veľké skaly. Tak som si vybral 4 m štvorcové potoka a vyberal som všetky kamene od najmenších po najväčšie tak aby to potom vyzeralo v akváriu tak ako pôvodne v potoku. Potom vzniklo to čo vidíte v nádrži. Najlepšie na tom je, že som nazbieral 6 vriec kamenia a štrku a nakoniec som použil 1,5 vreca. Tak som sa zbytočne narobil pri čistení.
Ahoj. To dno z kamenů je opravdu super. Jak v řece. Kdybych to neviděl ve tvém akva, tak bych si to ani nedovedl představit, jak by to mohlo vypadat "naaranžované". Ale je fakt, že se stačí podívat na dno řeky, říčky a inspirace (i s materiálem) je na světě. Je vidět, že máš pro design jakéhokoliv biotopu vkus. Jsi borec
Tak i ja se musim pridat - vypada to opravdu zajimave a muzu jen tise zavidet... To dno je zajimave a myslim si ze i temrybam to nebude vadit, ikdyz by mozna spise uvitali nejaky ten pisek .-) Jo a ta folie ..supr napad ... Nekdy bych to akva rad videl na zivo .-)
Ahoj Peter, dnes som volal aj s tvojím bráchom či náhodou nechce. Ešte neaké mám. Niečo budem asi dávať do akva, niečo pred podnik ale určite sa nájde aj pre teba. Stačí povedať.
admin píše:Ďakujem. Trošku som mal obavy že ma tu každý sprdne za to dno. Osobne som ešte nevidel žiadnu nádrž, kde bolo takéto dno použité.
No admin,nechcem byť negativista,ale tým echinodorom sa v tých veľkých ostrých šutroch dariť určite nebude.Strata času a krásnych rastlín. Osobne by som volil radšej ploské okruhliaky spolu zo žltým riečnym pieskom vyššej frakcie.Prepáč mi za kritiku,možno som excenter ,ale mne to pripadá ako voda v kameňolome.Inak drevo je ok.