Mňa prekvapilo to malé vložené akva. Zaujímavé. Teraz ma napadlo, že keby v tom malom máš ešte jedno menšie, tak to máš ako kinder vajce. Musíš byť veľmi šikovný , na filter by som si osobne netrúfol. Klobúk dolu.
dakujem za kladne hodnotenie.k tomu filtru:nieje to nic zlozite,pouzil som odpadovu ruru,ucpavky,pvc 3/4 col,cerpaciu hlavu atman 203,a filtracne peny a zeolit.cerpacia hlava vytlaca vodu z nadoby takze tam nieje ziadny tlak ,ale podtlak ktory len napomaha tesnosti filtru.neviem preco saq vam nepaci to modre pozadie podla mna je to pekne.
tu odpadovu ruru mas kovovu alebo umelu? ak budes cistit filter tak nafot ako to mas vo vnutri porobene ako to vyzera nejake detajlnejsie foto aky bs si to tu hodil aby som mal lepsiu predstavu mozno by som si spravil aj ja nieco take podobne, ak ti nevadi ze ta budem kopirovat
este by ma zaujimalo tio malicke akvarko mas tam na pevno prilepene alebo to mas len zavesene ze sa da vybrat? vydim ze v spodnej casti je sitko alebo co to je?
to male akvarko je len zavesene na umelich hačkoch.je zo 4 stran zlepene zo skla a na jednej je nalepena sietka proti komarom aby mi tam cirkulovala voda.este to chce vylepsit ,nalepit na spodok cca 4cm pasik skla aby sa pri vymene vody v akva sa uplne nevypustilo.