LaciP píše:No dnes som si kúpil ulity. Bol som sa pozrieť u nás na Zlatých pieskoch v predajni s nábytkom (asko) a mali tam také košíčky 1,49 € vo vnútri každého balíčka je cca 15-20 použiteľných ulít (su to morské ulity ale veľmi dobré) našiel som niekde len zahraničné názvy, ale najlepšie sú ulity tzv. whale eye shells - sú veľké asi 6-8 cm s otvorom tak 4-5 cm...v momente ako som ich vymenil L. ocellatus sa strhli boje o čo najlepšie umiestnenie svojej ulity..inak tam boli ešte ulity ako green light turban shells, delphinula laciniata, fig shells, rapana no a pár takých tých klasických čo si zobrala manželka ako ozdobné...tak že v prepočte 45 Sk za nejakých 20 veľmi dobrých a zo 5-10 obstojných ulít...kúpil som 4 balíčky tak že teraz mám ulít koľko potrebujem
LaciP píše:pošli ho tam, ale treba sa v tom riadne poprehrňať ja som poprezeral asi 40-50 košíčkov kým som si vybral tak aby obsah bol pre mňa zaujímavý...išlo mi najmä o to aby som získal ulity pre calvusákov, nejaké 2-3 veľké, tak som skúsil fig shell a rapana a potom aby tam bolo čo najviac whale eye shell, pre šnekáčov
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia