.
 .jovan píše:.......hmmmlen neviem prečo slovenský zraz je s malým písmenom..S...

Pre mňa isť samému s mojím žrútom by bolo likvidačne.
  Pre mňa isť samému s mojím žrútom by bolo likvidačne. 

PIETRO píše:Už jsem to opravil Jovan
Ano pokud to klapne bude to mega akvarisitcká party

Neberte to politicky pánové!!!
  Neberte to politicky pánové!!!

jovan píše:PIETRO píše:Už jsem to opravil Jovan
Ano pokud to klapne bude to mega akvarisitcká party
Ok,len mi bolo smiešne,že všetkých si napísal veľkým písmenom a nás malým.....
Ja určite neprídem,a jeden z dôvodov je aj ten ,že by som tam asi musel niekomu zlomiť väzy, a vieš ako to je to porekadlo "kripla zabiješ a za zdravého ťa zavrú".
 Si ma pobavil s tou sukromnou spravou kde sa mi vyhrazas obciansko pravnym konanim
 Si ma pobavil s tou sukromnou spravou kde sa mi vyhrazas obciansko pravnym konanim  Aby sme to neotocili na druhu stranu, toto je druhy krat co spominas na verejnom fore fyzicke nasilie smerovane na moju osobu. Ako sa to hovori, tri krat a dost? Tak opatrne.
 Aby sme to neotocili na druhu stranu, toto je druhy krat co spominas na verejnom fore fyzicke nasilie smerovane na moju osobu. Ako sa to hovori, tri krat a dost? Tak opatrne.
 , ale nemohli by ste sa hadat, ze kto docura dalej v teme "Mam nieco proti clenovi cichlidportal" a nespinit vasimi zabo-mysimi vojnami cele forum?
  , ale nemohli by ste sa hadat, ze kto docura dalej v teme "Mam nieco proti clenovi cichlidportal" a nespinit vasimi zabo-mysimi vojnami cele forum?   Dakujem a myslim ze nebudem sam kto vam bude vdacny ked prestanete.
  Dakujem a myslim ze nebudem sam kto vam bude vdacny ked prestanete.
kofola píše:Chlapi nechcem sa do toho miesat, lebo sa to zase otoci proti mne, ale nemohli by ste sa hadat, ze kto docura dalej v teme "Mam nieco proti clenovi cichlidportal" a nespinit vasimi zabo-mysimi vojnami cele forum?
Dakujem a myslim ze nebudem sam kto vam bude vdacny ked prestanete.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia