kofola píše:Ano tvrdim, ze ryba narastie do normalnej velkosti aj v mensej nadrzi (nie malej - tu tiez treba byt realista) - AK: 1. bude mat neustale kvalitnu vodu, tzn. menit vodu aspon 2x do tyzdna 1/3 bez ohladu na kvalitu filtra.
2. bude ryba kvalitne krmena niekolko krat denne kvalitnou a rozmanitou stravou aspon z 1/2 zivou. Nie vsak prekrmovana, lebo by si pokazil kvalitu vody.
 akurát by som povedal, že tá živá zložka stravy nemusí byť až 1/2. Podľa mojich skúseností stačí aj oveľa menej živého krmiva, skôr občas na spestrenie... Aj keď živá potrava je najlepšie čo môže byť, hlavne pre dravé cichlidky
  akurát by som povedal, že tá živá zložka stravy nemusí byť až 1/2. Podľa mojich skúseností stačí aj oveľa menej živého krmiva, skôr občas na spestrenie... Aj keď živá potrava je najlepšie čo môže byť, hlavne pre dravé cichlidky 

Treba dávať pozor z akého zdroja je. Ľahko si môžete doniesť do akvária neakú chorobu.
 ale nie kazdy ma takuto moznost.
  ale nie kazdy ma takuto moznost.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť