Voda

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: VODA

Poslaťod Matej » Str 28. Apr 2010 16:25:24

jovan píše:
jusko píše:Začínaš ma presvedčovať, že už ste na fóre dvaja podobný a tým pádom dnešným dňom prestávam reagovať na všetko, čo sa tu popíše - hlavné slovo máte od dneska VY. Nedajte sa ničím rušiť. Vobec ľutujem, že som si s Vami niekedy začal debatu - fakt asi nemám čo iné robiť!

Tak tak,ty si sa tu potreboval predovšetkým zviditeľniť,do tejto témy si prispel akurát tvojimi zlátaninamy a nepravdami.Skutočnú pravdu o svojich chovoch si nepublikoval a o úprave vody nemáš ani šajnu.Čo si čakal,že každý tvoj rip má nejakú cenu?Alebo ti začína dopínať že okruh rýb ktoré chováš je bežný a dnes to dokáže hocikto?Už som o tom písal a vie to tu na portáli každý,bežne dostupné cichlidy nie sú náročné na vodu,preto ich tak veľa ľudí chová a podarí sa im aj nejaký ten odchov.Stačí si pozrieť burzu kdekoľvek na inernete a hneď je všetkým jasno ako to vlastne s cichlidami je.Stále sú tu novinky za nekresťanské ceny,lebo tých obyčajnými je trh prepchatý......Ja osobne proti cichlidám nič nemám ,nakoniec som ich odchovával aj ja,ale keďže doba trošku odvtedy pokročila, stanovil som si zložitejšie ciele a tak by mal uvažovať každý akvarista.Nakoniec "čo nerastie umiera".HOWK

Je mozne ze bezne dostupne cichlidy sa chovaju lahko, o tom ja nic neviem a kludne mozes mat pravdu, kazdopadne jusko chova myslim skoro 30 druhov, chces tvrdit ze vsetky sa lahko odchovavaju a tym padom ma pri ich chove len stastie a dokazal by to hocikto?
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Reklama

Poslaťod Aldebaran » Str 28. Apr 2010 20:58:27

chlapi, chlapi, prrr.

Toto tu už bolo niekoľkokrát a stále sa to točí dookola, kto je lepší a kto horší chovateľ, či sa cichlidy ľahko množia a podobne riešte inde, ale hlavne POKOJNE. Tu sa má riešiť voda.

A mimochodom, nemyslel som že to niekedy poviem, ale tentoraz si myslím že je v tom jovan (skoro) nevinne, celú hádky zbytočne vyprovokoval jusko, nezmyselne agresívnym príspevkom na kofolu.

Prosím vás všetkých, dávajte trošku pozor na jazyk, skúste narátať do desať pred tým ako napíšete že je niekto blbec a ak ani potom vás to nutkanie neprejde, použite tému mám niečo proti členovi cichlidportal.sk, alebo SS.
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 10
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod Byk1984 » Str 28. Apr 2010 21:04:25

Musim suhlasit z Aldebaranom.Chodime sem rozoberat problemy,radit sa,pokecat a nie hadat sa.Myslim ze vsetko sa da vyriesit aj diplomaticky,nie len nadavkami.Neni nas na tomto fore vela,preto by som nerad,ak by ho niekto prestal navstevovat kvoli niekomu.
Byk1984

Images: 2
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod Rostratus » Str 28. Apr 2010 21:21:24

Ja len v skratke : akvaristika nás ma spájať a nie rozdeľovať. Je jasné, že čím viac ľudí tým viac názorov. Ale dá sa to riešiť aj pokojne a nie neustálimi urážkami. Veď fórum je o diskusii a výmene názorov. :mrk
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Matej » Str 28. Apr 2010 21:36:29

Aldebaran píše:chlapi, chlapi, prrr.

Toto tu už bolo niekoľkokrát a stále sa to točí dookola, kto je lepší a kto horší chovateľ, či sa cichlidy ľahko množia a podobne riešte inde, ale hlavne POKOJNE. Tu sa má riešiť voda.

A mimochodom, nemyslel som že to niekedy poviem, ale tentoraz si myslím že je v tom jovan (skoro) nevinne, celú hádky zbytočne vyprovokoval jusko, nezmyselne agresívnym príspevkom na kofolu.

Prosím vás všetkých, dávajte trošku pozor na jazyk, skúste narátať do desať pred tým ako napíšete že je niekto blbec a ak ani potom vás to nutkanie neprejde, použite tému mám niečo proti členovi cichlidportal.sk, alebo SS.

Toto by som nevalal na juska, ak tu niekto okrem jovana rozputal vasne tak som o bol ja. Prvotny dovod je klasicky arogantny pristup jovan-a s tymi prevratenymi ocami, na ktory som zareagoval ja, potom mozno kofolova snaha podrzat mu chrbat a potom sa do toho zamiesla jusko...

Nic z tohoto by nebolo keby jovan normalne zareagoval na prispevok LaciP, mohol mu normalne vysvetlit ze sa myli a uviest to na pravu mieru, lenze toto jovan nerobi, lepsie je hned naznacit ako je zase niekto mimo. Dopadne to presne tak ze sa ludia budu bat napisat nieco o com si nebudu isti ze to tak je, lebo im budu neprijemne jovanove zosmiesnujuce reakcie. Hodte si nick "jovan" do googlu a zistite ze toto neni jedine forum kde sa jovan takto chova... zjavne to ma v oblube.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod Byk1984 » Str 28. Apr 2010 21:45:48

Nerozoberajte tu teraz kto zacal,ci Jovan,ci Jusko,ci Matej,ci Lacip,ci ja,ci kto.Proste stacilo,nehajte to tak.Stalo sa stalo,svet sa nezruti.Len to dalej nerozoberajte.Nema zmysel sa v tom dalej vrtat
Byk1984

Images: 2
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod kofola » Štv 29. Apr 2010 5:45:23

Admin dovolil by som si navrhnut, ak budu aj ostatni suhlasit, zmazat poslednych 16 prispevkov (vcetne tohto mojho) v tejto teme. Nemaju tu ziadny vyznam a nijak neprispievaju ku kvalite fora.
Obrázok užívateľa
kofola

Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Poslaťod Aldebaran » Štv 29. Apr 2010 5:47:05

rozumný nápad, ja sa pripájam. Zmazať zbytočné hádky
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 10
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod Stero » Štv 29. Apr 2010 18:34:07

Osvietený nápad. Po prípade ak chcete pokračovať tak admin presuň to vieš kam.
Obrázok užívateľa
Stero

Images: 24
Has thanked: 41 times
Been thanked: 62 times

Poslaťod Rostratus » Štv 29. Apr 2010 20:45:25

Mazať to nebudem, lebo tých príspevkov je viac ako 16 a to rovno môžem zmazať pomaly celú tému. Hádky sa tam stupňovali. Proste nechajme to tak, čo bolo bolo. A vráťme sa konečne k tejto téme.... VODA
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia