Karpatska píše:Ahoj ak ide u L. meleagrisov len o tú agresivity tú majú hlavne vnútrodruhovú agresiu. L. ocelatus, keď dospeje bude mať podobné nároky a aj tak ti môže zostať len jeden pár. Kľudne zober meleagris ale počítaj, že ti skôr ostane len pár ale zato krásny pár.
.
ak chceš názor ako by som to riešil ja, tak by som k nim šupol L.ocellatus gold 2 páry, do stredu dal pár skál aby mali ako tak určené hranice...nevyzerajú ale majú akúsi inteligenciu aby sa nehrabali za tie skaly, a ak sa ti podarí aj pri vypúšťaní ich nasmeruj na tú stranu kde očakávaš že by sa usídlili...ja som jedného ocellátusa vypustil na opačnej strana k multíkom a dva dni bol v tom vystrašený v hornom rohu akvária myslel som že prejde ponat teritórium na druhú stranu, neprešiel, tak som ho prelovil a dal k ocellatom a tam v momente vpálil do ulity, čiže by som sa nebál ty im určíš kameňmi teritórium, ocllatikom stačí menej ulít a teritórium bude jasné...takto by som to poriešil ja...Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť