Ten Heros notatus v tejto nádrži má svoj príbeh... Mám ho z Petra-aqua a prišli ku mne (2ks) vo veľkosti cca 2,5-3cm. Ťahali biele hovná a boli plné parazitov. Jeden to neprežil a tento druhý bol v podstate môj "pokusný pacient" a dorástol na takéhoto krásavca. Takže je to veterán a určite ho nikdy nedám preč...
Stero dík, ešte by som tam chcel dať tie cryptocoryny, len čakám, kedy sa kamarát rozhýbe a konečne začne prerábať akvarko. Má ich tam asi 5ks a už dávnejšie sa mi vyhráža, že mi ich daruje..
Rado44: Samicu by som chcel aj ja, len je s týmto druhom teraz menší problém...Aj keď sa objaví niekde v ponuke, ako zázrakom je už vypredaný... Takže si budem musieť počkať. Nemci ich majú, ale sú nekresťansky drahé, tieto beštie. Ak by si vedel o niekom, kto má mladé, daj vedieť.
Predvčerom som "trošku" pozmenil osádku - niečo pridal, niečo odlovil... Noví nájomníci: Satanoperca pappaterra, jurupari Geophagus dicrozoster, Pindare Snažil som sa povyberať páry, ale samozrejme bol to len tip, pohlavie v tejto veľkosti nerozoznám..
Okrem nich som v nádrži z pôvodnej osádky nechal aj 2ks Geo. altifrons, 4ks Red head, 1 H. notatus a nejaké plecos.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.