Po akych rybach sa mam vo Svajciarsku poobzerat

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Po akych rybach sa mam vo Svajciarsku poobzerat

Poslaťod chrust » Sob 17. Apr 2010 2:33:09

o akych rybach snivate?
Skusim sa po nich v okruhu St.Gallenu poobzerat.
Obrázok užívateľa
chrust

Images: 8
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Reklama

Re: Po akych rybach sa mam vo Svajciarsku poobzerat

Poslaťod jovan » Sob 17. Apr 2010 8:17:30

chrust píše:o akych rybach snivate?
Skusim sa po nich v okruhu St.Gallenu poobzerat.

Poobzerať sa môžeš po čomkoľvek ,avšak ryby tam oproti nám budú podstatne,ba priam by som povedal,že až nechutne drahšie. :talk
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Poslaťod Belial » Sob 17. Apr 2010 8:27:28

No veru, nebyť ceny tak by som ti vedel napísať zoznam...
Obrázok užívateľa
Belial

Images: 7
Has thanked: 7 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod rybarik » Ned 18. Apr 2010 15:48:16

jovan píše:Poobzerať sa môžeš po čomkoľvek ,avšak ryby tam oproti nám budú podstatne,ba priam by som povedal,že až nechutne drahšie. :talk

Snad nebudem chciet aby mi tam kupil mramoroveho skalara predsa :head , ale ide o tie ryby ktore tu nezozeniem.
Ja mam odtial L 401 ktore by som na Slovensku a myslim si ze ani v Cechach nekupil a stali jedna za 40 CHF . Ak viem ze mi donesie rybu ktoru na SK alebo CZ nezozeniem a velmi po nej tuzim tak cena nebude az taky velky problem (kazdy sam vie kolko je ochotny dat za ryby). A osobne si myslim ze aj keby mi doniesol Altuma za 25 CHF tak sa to stale oplati :mrk .
Obrázok užívateľa
rybarik

Images: 17
Been thanked: 1 time

Poslaťod jovan » Ned 18. Apr 2010 20:20:10

rybarik píše:
jovan píše:Poobzerať sa môžeš po čomkoľvek ,avšak ryby tam oproti nám budú podstatne,ba priam by som povedal,že až nechutne drahšie. :talk

Snad nebudem chciet aby mi tam kupil mramoroveho skalara predsa :head , ale ide o tie ryby ktore tu nezozeniem.
Ja mam odtial L 401 ktore by som na Slovensku a myslim si ze ani v Cechach nekupil a stali jedna za 40 CHF . Ak viem ze mi donesie rybu ktoru na SK alebo CZ nezozeniem a velmi po nej tuzim tak cena nebude az taky velky problem (kazdy sam vie kolko je ochotny dat za ryby). A osobne si myslim ze aj keby mi doniesol Altuma za 25 CHF tak sa to stale oplati :mrk .

Za tú cenu sa dajú zohnať aj tu ,ale len odchyty.Osobne si myslím,že v dnešnej dobe sa dá zohnať akákoľvek ryba cez hociakého importéra.Potom ťa tá cena aj tak vyjde rovnako.Veľa napr.nemeckých dovozcov berie ryby priamo od zdroja a vynecháva Singapur,ktorý je vlastne priekupníkom.To že si si zohnal L401 ti gratulujem, keďže si ho nemohol zohnať tu. :claps: ale druhým dychom dodám ...radšej nie......lebo by sa tu zas do toho niekto obul a vtľkal svoj názor.
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Poslaťod rybarik » Ned 18. Apr 2010 21:09:24

Je mi jasne ze sa da zohnat hociaka ryba cez importera :), ale ak je moznost riesit to aj inou cestou tak preco nie. Prave preto bola aj zalozena tato tema. Ono tie L 401-ky som ani nezhanal :), ale rozmyslal som ze ake ryby by mi mohol doniest chrust ak uz tam je a vyslo to na L 401. Boli tam samozrejme aj ine L-ka takze som si mohol vybrat aj ine ale rozhodol som sa prave pre L 401 koli tomu ze ich chova strasne malo ludi a na SK su mozno 2-3 ludia ktory ich chovaju :mrk .
Obrázok užívateľa
rybarik

Images: 17
Been thanked: 1 time

Poslaťod Peter304 » Ned 18. Apr 2010 21:20:59

no ja zhanam vieja argentea tak ak by o nich niekto vedel budem rád :yes
Obrázok užívateľa
Peter304

Images: 9
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Poslaťod Byk1984 » Ned 18. Apr 2010 22:45:25

Ahoj chrust.Tak ak mozes skus sa poobzerat po niecom,ako neolamprologus simillis,Neolamprologus brevis,Neolamprologus caudopunctatus.Neviem ci si uz v tom Svajciarsku,ale ak uz si tam a mas moznost pozistovat,tak zisti ci tam nieco s toho maju.Ak ano napis mi co s toho tam je a ak budes moct priviest,napsiem ti kolko a s coho.Som z MI,pridem po ne
Byk1984

Images: 2
Been thanked: 27 times

Poslaťod Aldebaran » Pon 19. Apr 2010 9:09:05

no ja nechcem nijak mentorovať, ale podľa mňa sa ti šnekáče zo švajčiarska zháňať neoplatí, podľa mňa zbytočne preplatíš. Veď keby si išiel jeden víkend autom do lučenca, tak tam majú multíkov aj similisov, cesta autom max. 3 hodiny a môžeš si to aj sám povyberať...Neviem, no, veď uvidíme aké ceny tam sú, ale podľa mňa preplatíš. AK nie, tak potom nemám výhrady...

Ale skôr by som zo švajcu bral ryby, ktoré tu nezoženieš...
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 10
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod Byk1984 » Pon 19. Apr 2010 19:58:53

Aldebaran pisal som do Lucenca maila a ni sa neozvali.Uz je to asi tyzden.Pojust tam nepojdem,z auta mam totalku.Jedine busom,ale to len vtedy,ak by som dostal zase niekde sluzobnu cestu.A myslim si,ze to nepreplatim o nejake extra peniaze.Uvidime,aka bude cena.Preto som psial,nech sa poobzera a napsie co tam je,ake su ceny a tak.Ak mozes Chrust
Byk1984

Images: 2
Been thanked: 27 times

Ďalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 12 hostia