Tanganyika 192 - Laci

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
11
100%
2
0
Nehlasovalo
3
0
Nehlasovalo
4
0
Nehlasovalo
5
0
Nehlasovalo

Celkom hlasov : 11

Re: Tanganyika 192 - Laci

Poslaťod Aldebaran » Ned 13. Dec 2009 17:18:33

krasne akva, LaciP. Fakt je co zavidiet, hlavne sa mi strasne paci to pozadie a ta mnohokrat spomenuta riasa
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 10
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Reklama

Poslaťod Stero » Str 16. Dec 2009 19:48:03

Veľmi pekné AQ práve takéto Tanganiky sa mi páčia. A čo sa týka Foto Krásne IR fotky hlavne IR panorámy
Obrázok užívateľa
Stero

Images: 24
Has thanked: 41 times
Been thanked: 62 times

Poslaťod LaciP » Štv 07. Jan 2010 12:39:12

Taká jedn správa z akvária. V pondelok sa mi vykutáľali z ulít u troch párov malinký multíci. Od každého páru tak po 5-6 ks. V stredu som pozeral a dva páry už nemali ani jeden kúsok. Potom som pozoroval samičku jedného páru ako čosi vypľula z papulky...malá rybka, ako jej vypadla hneď ju aj zbodla späť, prežuvala chvilku a koniec. Samičky si vyžrali svoje mladé. Jeden párik popri ktorom pláva zodvadsať mladých rôznych veľkostí tým v poriadku prežili zatiaľ všetky, dnes som ich videl. Tam to občas riedia ocallati.
Stretli ste sa pri chove n.multifasciatus s niečim podobným že by samička po rozplávaní mladých všetky požrala??
Obrázok užívateľa
LaciP

Images: 13
Been thanked: 3 times

Poslaťod LaciP » Sob 16. Jan 2010 16:46:55

Potíkam sa v akva teraz s jednou zvláštnou vecou. 4 samčekovia n.multifasciatus sa spojili proti jednému a vyhnali ho do teritória L.ocellatus... zároveň sa preskupili páry...jeden samček prevzal po odohnanom samčekovi samičku, teraz má dve...ďalší prevzal samičku od suseda ktorý mad do vtedy dve a teraz má dve zase on a tak zvláštne že jedna má ulity na jdnej strane kameňa druhá zase na opačnej a samček teraz pláva nad kameňom a občas príde k jednej občas k druhej...naozaj zábava pozorovať...odohnaný samček teraz dosť trpí...všetci naň útočia inak všetky samčeky N.multifasciatus majú dohryzené papulky, myslím že po vzájomných sporoch vo vnútri celej skupiny, ten čo prehral vyzerá úplne normálne, len je o čosi menší ako ostatní... idem ho preloviť do iného akva lebo ho naozaj ubijú a to by mi ho bolo ľúto... :cry:
Obrázok užívateľa
LaciP

Poslaťod LaciP » Sob 17. Apr 2010 7:00:49

pridam par videi z nádrže, najmä ako chcel vidieť mlaka rozdelenei teritorii:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ReL911MWIGU[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cVSQkPvYmDU[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sO3NEIYfTDc[/youtube]

Zameral som sa najmä na samičku L.ocellatus gold ktorá práve stráži svoju niekoľkú znášku v ulite a na jej typické správane...pevne verím, že tento krát to dobre dopadne... :nod
Obrázok užívateľa
LaciP

Poslaťod Pito » Sob 17. Apr 2010 18:37:27

krasne, mas sa aspon na co pozerat. ta riasa a kamene su perfektne, aj ja po takom zarastenom tuzim,ale asi to ostane len pri tom tuzim, lebo menim silu osvetlenia a akosi sa mi nedari trafit do toho spravneho spektra. no co uz... a asi to bude aj tvojou vyskou vodneho stlpca,ze ti to osvetluje aj dno takou silou ze sa to riasi. tak nech sa dari.
Obrázok užívateľa
Pito

Images: 75
Has thanked: 14 times
Been thanked: 27 times

Predchádzajúci

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia