S krmivom TROUVIT som sa ešte nestretol. Stiff skús sem hodiť link na výrobcu. Niečo som na nete ponachádzal ale niesom si istý či to bude to isté krmivo ako ty myslíš.
Cau lidi taky se zapojim do debaty o geoph. .... jinak prckove Geop. pindare uz maji 5 cm sem stastnej jak pekne rostou ..
Co se tyce krmeni .. krmim vyhradne mrazenym .... patentky , komari larvy (bile , cerne ) , dafnie , artemie , kryl ..... nic jineho nedoporucuji pokud chces aby ti rychle narostly )
jinak kdo by chtel tak si asi 5 mladych nechavam jinak je moznost koupit mlade cca 4cm ty nejmensi od 100kc kus
Wunti, ako sa darí tým proximom? Inak keď som sa pozrel na tú tvoju fotku siedmych statočných, tak sú na nerozoznanie od mojich gymnogoeophagov balzanii. Admin ty to ako vidíš?
Majú aj tie tvoje balzanii taký nepatrný červenkastý odlesk na hornej plutve? Inak, pokiaľ viem, tak chovateľ od ktorého sú tie naše balzanii choval aj proximy. Dúfam, že nás nečaká nejaké prekvapenie...
Nemyslím si, že by sa ten chovateľ zmýlil (aj keď kôň má štyri nohy a predsa sa potkne). To som ti len tak chcel hodiť chrobáka do hlavy, že čo ak?... Ale uznaj, že ani také proximusy by neboli špatné...