LaciP píše:musím mať bývam na piatom vieš si predstaviť keby mi prasklo akva?? by plávali všetci až na prízemie... hrozná predstava
LaciP píše:...mám to poistené v Alianz...tam mám dve poistky byt ako stavbu a byt ako domácnosť... domácnosť tam to je pokryté a samozrejme tam je k tomu aj zodpovednosť za škodu tam mám nastavené 30.000 € - toto pokrýva susedov (myslím že by mohlo stačiť) pre domácnosť do sumy 15.000 €... spolu platím s bonusom 88 € ročne a ďalšie dva roky sa mi ešte bude zvyhodňovať bonus ak nebudem mať škodovú udalosť...čo by malo klesnúť ešte o 20%...
(ale pevne verím že nebudem nikdy potrebovať nič podobné, i keď jednu skúsenosť už mám ale to bolo našťastie len 30 l a to našťastie vpil koberec)
Rasto_2001 píše:len mám iný problém , stále sa mi kýve celé AQ len žial to nevypodložím lebo to sa mi kýve asi na podlahe .... tak sa budem asi spoliehať na to že to ten tvrdený polystyren prenesie a ta váha sa rovnomerne rozloží aj potom čo si to AQ sadne keď ho napustim vodou.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia