Byk1984 píše:Brano pozeral som na tvoje akva a ano mas tam vystuze aj po rohoch akvaria.Vravis ze to vobec nevidno???Nebdue to nejak esteticky vadit???
Matej píše:Byk1984 píše:Brano pozeral som na tvoje akva a ano mas tam vystuze aj po rohoch akvaria.Vravis ze to vobec nevidno???Nebdue to nejak esteticky vadit???
Neviem ako budes mat tie vystuhy ty, ja ich mam po celom obvode dna, tam je to zasypane strkom a pieskom takze nevidis nic, len hrubsiu ciernu listu na spodu akva, kedze ta vystuha zdvojuje hrubku - to absolutne vnimat nebudes. Potom mam vlepenu vystuhu skoro po celej dlzke tesne pod hornym okrajom, to je tak vysoko ze to tiez absolutne nikto neregistruje. Este mam dve priecne vystuhy v hornej casti, to znamena dve asi 8cm cierne linky ktore vidis, ale tie su uplne hore, to absolutne neregistrujem tiez. Cize podla mna si rois zbytocne starosti. Na akvarium sa mi uz bolo pozret viacero ludi a absolutne nikto sa ani len neopytal co to tam tie vystuhy vlastne su... je to proste normalna sucast kazdeho vacsieho akvaria a vobec to podla mna neposobi rusivo.
http://www.akvarijni.cz/zacatky.htm
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 21 hostia