Este jedna rada, ten tufovy suter tiez nie je idealny k frontosam, je velmi drsny na povrchu a vela ludom sa stalo ze si ryba na takom sutri pri zlaknuti poranila oko. Takze aby sme tomu predisli, radsej ho potom vyber.
cybergenic píše:Na pozadi mam tmavomodru foliu, ale radsej by som tam dal 3d pozadie pracujem natom
3D pozadia vyzeraju perfektne ale pozor na jeho hrubku, aby si rybam neubral z objemu vody prilis vela, potrebuju v prvom rade priestor. Takze pri takomto malom akve daj radsej ciernu foliu.
bobo242, ten suter ako ho ty nazyvas nieje tuf,je to odliatok a ohladom toho pozadia a mojho maleho akva, kupim si 3d pozadie, lebo ho chcem a nasledne ked moje frontozky podrastu aj ovela vacsie akva
Ten suter ktory nazyvas odliatok sa zda mat drsny povrch ako tuf . Nemusis ho samozrejme vyberat, ale znizil by si riziko poranenia. Je na tebe co urobis, ja som ti chcel len poradit .
ich cielom asi nebude je to dost velka ryba kludne 20 v prírode aj cez 30cm skôr ich bude stresovať svojim rýchlym pohybom frontosy sú kludne ryby budú sa zbytočne ľakať prípadne sa aj poranit