kumne ked niekto pride tak uplne zasne aku mam cistu vodu (hlavne admin ze

navrhol by som ti daj si do filtru ako posledny stupen najjemnejsi filtren tak 2cm platok, to ti pomoze viac precistovat vodu ale ze bude krystalova to neocakavaj

Rasto_2001 píše:dik chalani
nejde mi oto aby voda bola číra jak z vodovodu to som aj spomínal hneď na začiatku, písal som tuto tému lebo mám pocit že pri zmene filtram sa mi zmenila aj kvalita vody tak som chcel vedieť či stým má niekto skúsenosť.
zhrniem to tada:
- vodu neriešim parametre mám OK aj keď dnes mi trocha vyskočila hodnota NO2 na 1ml/L zatiaľ je to OK ostatné hodnoty sú vrámci normi
- pri najbližšej konrole upravím trocha filtračné média - vymením predfilter ze menej pórovitý a za hrubšiu kocku, a jeden koš s guličkami presypem do druhého a do toho dám jemný molitán
potom Vám dám vedieť či to malo nejaký efekt na kvalitu - čistotu vody.
tomato píše:ak si chces porovnat, s podla mna uplne normalnou a relativne cistou vodou, tu su foto mojeho aq. spredu a zboku.
je to cerstvo po krmeni, takze tam plava nejaky bordel, a bocne skla necistim, to nechavam na prisavnikoch.
kvalita tiez nieje nic moc, lebo nemam prave najlepsi editor /windows paint/
to je len pre predstavu filtre mam dva: fluval 405, a juwel bioflow 8 po mensej uprave.
vatu nepouzivam len molitany.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia