stiff píše:O týchto cichlidkách by som sa aj ja rád niečo dozvedel.. Čo ty na to Kubo?
pigino píše:stiff píše:O týchto cichlidkách by som sa aj ja rád niečo dozvedel.. Čo ty na to Kubo?
Mám pocit,že tu naozaj chýba nejaký zaujímavý článok o chove týchto cichlidiek.Pred tým ako som išiel do malawi,som tiež uvažoval o iich chove,ale keďže som sa nedopracoval k nejakým osobným skúsenostiam,tak som to zabalil.
uzivatel píše:pigino píše:stiff píše:O týchto cichlidkách by som sa aj ja rád niečo dozvedel.. Čo ty na to Kubo?
Mám pocit,že tu naozaj chýba nejaký zaujímavý článok o chove týchto cichlidiek.Pred tým ako som išiel do malawi,som tiež uvažoval o iich chove,ale keďže som sa nedopracoval k nejakým osobným skúsenostiam,tak som to zabalil.
preco to balis su to nenarocne kratkoveke a krasne rybky. Ja som si pred dvoma mesiacmi zaobstaral parik stal ma 6 eciek z predajne.V akva som mal velki koren s dutinami a jeden bez dutin tam si samicka vitvara teritoria ... akva je podotykam bez rastliniek .jedine co som urobil je ze po dvoch tyzdnou som im menil vodu tak sa zmenila ph v nadrzi a samicka sa mi vitrela do korena .Momentalne mam od tohto paru odchov poter som este neratal no je ho pekne videt uz sa crtaju mojim odhadom je,ze mam asi okolo 25 jedincou ked rybky odrastu budu i na predaj! Podotykam ..v akvaristike som zaciatocnik a s odchovom nemam skusenosti no rybkam sa v kosickich vodach dari aspon co sa tyka cichlid s timto druhom som nemal problemi skor posli .. zivorodky a ine druhy.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 14 hostia