stiff píše:Rád si ešte niečo podobné zopakujem, niekedy raz...

Ked budes prechadzat z diskov na ameriku
 :D:D
:D:DInak aj ja som uz doma a fest dobra akcia to bola

stiff píše:Rád si ešte niečo podobné zopakujem, niekedy raz...

Pán vodič Paloi ma bral o 3 ráno tak ani nebolo čas na spanie
  Pán vodič Paloi ma bral o 3 ráno tak ani nebolo čas na spanie  Len tak som podriemkaval a čakal kedy odbijú 3 hodiny ráno... Hehe. Na takýchto akciá je fajn, že sa stretnú na jednom mieste ľudia, ktorí bývajú každý v inej časti SR
  Len tak som podriemkaval a čakal kedy odbijú 3 hodiny ráno... Hehe. Na takýchto akciá je fajn, že sa stretnú na jednom mieste ľudia, ktorí bývajú každý v inej časti SR  Ak som dobre počítal bolo násť 13 kusov aj s domácimi
 Ak som dobre počítal bolo násť 13 kusov aj s domácimi  Od Trnavy cez veľkomesto Dubnica n.V.... Považskú Bystricu, Spiš, Handlovú, Detvu, Košice až nakoniec po Humenné
   Od Trnavy cez veľkomesto Dubnica n.V.... Považskú Bystricu, Spiš, Handlovú, Detvu, Košice až nakoniec po Humenné  Celodenný výlet od 3 hod ráno po 22 hod večer, poniektorí až okolo pol noci... Ale stálo to za to. Okrem starých známych, som spoznal aj nových ľudí z portálu. Gulášik na raňajky bol tiež fajn... Špeciálne poďakovanie je pánovi čašníkovi Belialovi, ktorý nakladal jedná radosť. Samozrejme aj hostiteľovi Stiffovi
 Celodenný výlet od 3 hod ráno po 22 hod večer, poniektorí až okolo pol noci... Ale stálo to za to. Okrem starých známych, som spoznal aj nových ľudí z portálu. Gulášik na raňajky bol tiež fajn... Špeciálne poďakovanie je pánovi čašníkovi Belialovi, ktorý nakladal jedná radosť. Samozrejme aj hostiteľovi Stiffovi  Ale Belial včera nemal chybu. Hehe. Neviem, či na niečom frčal ale mal výbornú náladu. Haha
  Ale Belial včera nemal chybu. Hehe. Neviem, či na niečom frčal ale mal výbornú náladu. Haha Aquarista dúfam, že ma nenecháš samého a pridáš aj ty neaké foto
  Aquarista dúfam, že ma nenecháš samého a pridáš aj ty neaké foto  Tu je len neaký výcuc z akcie. Fotil som len kamerou.... z chovne mám len videá, ktoré keď bude čas spracujem. Díky, že som sa mohol zúčastniť tejto akcie.
 Tu je len neaký výcuc z akcie. Fotil som len kamerou.... z chovne mám len videá, ktoré keď bude čas spracujem. Díky, že som sa mohol zúčastniť tejto akcie.

, ale tušil som to , že tak to dpadne.
  , ale tušil som to , že tak to dpadne.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť