barny1991 píše:viem si to predstavit tie kopy piesku ktore prebagruju som zvedavy ako sa tie ocelaty zabyvaju pri tych leleupkach im velku sancu nedavam no uvidime ci aspon neaky jeden par prezije.
barny1991 píše:No tak troska som sa mylil, dva mensie ocellaty co boli asi samicky su fuč, leleupi tie dve male znicili, tie vacsie dve co su pri ulitach snimi aj jedia a v pohode ale tie mensie asi povazovali za potravu pozeram do akva co to nahanaju tie leleupi a chudatko ocellatka uz mala odkusnuty chvost, a kym som ju stihol vybrat tak ju trhali na franforce... ale hlavne ze sa dari dubakom. no stale mi dva lamp. ocellatus ostali a tie su zabehnute uz a v pohode si ich ani nevsimaju, budem dufat ze to ostal parik no.
barny1991 píše:cauko, ulit je v akvarku dokopy 23ks takze to je dost, no len ich budem musiet nechat asi odrast niekde lebo tie leleupi maju predsalen asi 7mesiacov cize su starsie od trophikov aj vacsie a tie ocelaty su malicke cichlidy celkovo takze tie mensie samicky povazovali za potravu... radsej tam ocellaty davat nebudem myslim ze by ich tie leleupi preriedili zase...hlavne je ze s dubakmi nazivaju v pohode a nerobia im zle... ale ani tym zvysnym ocellatom nic nerobia no, neviem keby som tam pustil dalsie ocellaty ako by sa chovali...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 71 hostia