Návšteva u JUSKA: takze dneska ako sme boli dohodnuty som sa stretol s Juskom ktory bol presny na sekundu
vybrali sme sa do chovne, ked otvoril dvere, ostal som stat s otvorenou "hubou" a pozeral a nechapal, proste nieco NADHERNE. Najprv sme sa porozprali, potom sme poobzerali vsetky ryby,a rozpravali,rozpravali,rozpravali
zase som sa presiel po celej chovni zo 3krat
. Samozrejme ze keby mam vacsie
akvarium tak si odneho urcite odnesem aspon 30ryb
ale po spolocnej konzultacii sme sa zhodli natom, ze dame do akva len par ryb ktore do dvoch mesiacov podrastu, a pojdu do vacsieho akva, bol velmi mily, a neslo mu urcite oto, aby zarobil ale aby sa mali ryby dobre a preto sme vyberali nieco mensie. nakoniec sme sa zhodli na 8ks Neolamprologus leleupi.
Priestory chovne vyborne, vsetko bolo ciste.A ked hovorim o cistote v akvariu uzasne na kazdom akvariu poznacene kedy bola vymenena voda, voda krasne cista v kazdom akvariu fakt uzasne
.Je vidiet, ze je to jeho velka zaluba a konicek, ktory vykonava s velkou radostou
. O vsetky ryby je uneho vyborne postarane, a ked som videl jeho ryby chovné ale i odchovane mlade ake su nadherne bol som v nemom uzase.
V skrate: Vsetkym vrelo odporucam ak sa chystaju kupit neake ryby nevahat, a zavolat JUSKOVI, urcite Vam poradi, pomoze a zhodnete sa na spolocnom rieseni a vybere vhodnej osadky do akva. Je super chovatel a vela ludi by si odneho malo vziat priklad skor, ako nieco povie...
JUSKO este raz Dakujem.
a este aj priatelka si vybrala 8 krasnych,velkych prisavnikov