Verejné ospravedlnenie !

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Verejné ospravedlnenie !

Poslaťod Rostratus » Pon 16. Jan 2012 13:54:17

Vážený p. Imrich Fuljer z Bytče.

Týmto reagujem na náš vzájomný telefonický rozhovor (ktorý ste si podľa Vašich slov nahrávali) z dňa 16. 01. 2012 o 10:40, v ktorom ste ma vyslovene požiadali o okamžité vymazanie všetkých tém v diskusnom fóre http://www.cichlidportal.sk, v ktorých diskutujúci užívatelia podľa Vás poškodili, zneuctili, urazili, ohovárali, alebo inak dehonestovali Vaše dobré meno a tiež dobré meno Vašej firmy. Okrem iných skutočností ste niekoľkokrát spomínali aj súdne konanie a náležitosti s tým spojené, ktoré budete viesť voči mne ako administrátorovi portálu Cichlidportal.sk. V rámci zachovania našich dobrých vzťahov a predídenia rôznych nedorozumení v budúcnosti, som sa rozhodol zjednať nápravu priamo tu, na spomínanom diskusnom fóre. Vzhľadom na uvedené skutočnosti sa Vám, Vašej firme a aj všetkým dotknutým osobám v mene svojom, ako aj v mene všetkých užívateľov fóra Cichlidportal.sk týmto

VEREJNE OSPRAVEDLŇUJEM.

Zároveň si Vás týmto dovolím upozorniť, že Cichlidportal.sk a diskusné fórum nachádzajúce sa na tomto portáli, je verejné. Diskusné fórum sa riadi pravidlami, ktoré si je povinný prečítať každý registrovaný užívateľ pred samotnou registráciou a svojou registráciou s týmito pravidlami súhlasí.

Pravidlá fóra sa nachádzajú tu:
http://www.cichlidportal.sk/phpBB3/view ... f=28&t=574

V úvode pravidiel fóra je uvedené:
"Prevádzkovateľ portálu Cichlidportal.sk nezodpovedá za obsah diskusných príspevkov, ktoré sú vyjadrením názorov diskutérov, nie prevádzkovateľa samotného."

Z uvedeného jasne vyplýva, že ja, ako vlastník, prevádzkovateľ a administrátor portálu Cichlidportal.sk nezodpovedám za obsah príspevkov diskutujúcich, ak diskutujúci dodržiavajú vyššie spomínané pravidlá fóra.

V pravidlách fóra je jasne a presne definovaný postup pri vkladaní reklamy na fórum.

3.11 Ak chcete požiadať o reklamu na fóre, či už o výmennú reklamu alebo platenú, kontaktujte administrátora.

3.12 V podpise sú zakázané akékoľvek formy reklamy, či už v obrázku alebo texte bez predošlého súhlasu administrátora. O reklamu, odkaz na stránku môžete administrátora požiadať ak sa stanete členom Cichlidportal.sk, t.j. dosiahnete minimálne 500 príspevkov v diskusnom fóre.

Keďže ku dnešnému dňu ste ma Vy ani Vaša firma v súlade s pravidlami fóra nepožiadali o zverejnenie reklamy na diskusnom fóre, ani na portáli Cichlidportal.sk, vyhradzujem si právo cenzurovať text reklamného charakteru, týkajúci sa Vás, Vašej firmy ale aj iných firiem. Ak diskutujúci uvedie v príspevku takýto text, bude tento text automaticky cenzurovaný, bez ohľadu na význam a charakter príspevku diskutujúceho, ak diskutujúci dodržal pravidlá fóra. Vzhľadom na vyššie uvedené skutočnosti si Vás dovolím upozorniť, že ste v minulosti niekoľkokrát opakovane, aj po mojom výslovnom upozornení, porušili v danej veci pravidlá diskusného fóra Cichlidportal.sk a vkladali ste príspevky komerčného charakteru, reklamné odkazy a linky na svoje obchodné meno a firmu.

Napriek tomu, že prevádzkujete komerčný web a diskusné fórum, zaoberajúce sa problematikou cichlíd podobne ako portál Cichlidportal.sk, pevne verím, že v uvedenej veci išlo iba o nedorozumenie. Dúfam, že prijmete toto moje verejné ospravedlnenie a zároveň prehodnotíte celý pohľad na túto situáciu. Ako zadosťučinenie v celej veci si dovolím ponúknuť Vám a Vašej firme 50% zľavu na plošnú reklamu na portáli Cichlidportal.sk a samozrejme aj v diskusnom fóre na celý rok 2012. Neváhajte ma preto kedykoľvek kontaktovať, som si istý, že sa dohodneme. Pevne verím, že toto bola Vaša posledná vyhrážka na moju osobu takéhoto typu a konečne sa môžem venovať svojmu koníčku a to prevádzkovaniu portálu Cichlidportal.sk a chovu cichlíd.

S pozdravom Šimek Peter, administrátor Cichlidportal.sk
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Reklama

Re: Verejné ospravedlnenie !

Poslaťod terrible » Pon 16. Jan 2012 20:31:52

OMG :head
Obrázok užívateľa
terrible

Has thanked: 6 times
Been thanked: 14 times

Poslaťod cybergenic » Pon 16. Jan 2012 20:50:10

To co ma byt? :o
Obrázok užívateľa
cybergenic

Images: 31
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Poslaťod stiff » Pon 16. Jan 2012 21:12:50

cybergenic píše:To co ma byt? :o

GORILA :wtf: :crazy: :D
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod Matej » Pon 16. Jan 2012 22:05:30

- nahravanie telefonatu bez predchadzajuceho povolenia ...
- vyhrazanie sa sudom coz je zjavny hruby natlak a zastrasovnaie, plus ziadosti o mazanie tem, teda zmensovanie obsahu a tym znizovanie konkurencie schopnosti konkurencneho portalu s cielom ziskania neferovej vyhody
- opakovane porusovanie pravidiel portalu, snaha o ovplynovanie clenov portalu cez sukromne spravy (ano aj mna) ...

Ja by som sa mu ospravedlnil prave pozdravom cez organy ktore sa podobnymi pripadmi zaoberaju ... a ked nic ine, myslim ze to krasne vypoveda o povahe (ne)menovaneho pana a uz teraz lutujem ze som niekedy nieco od neho objednal a samozrejme v buducnosti podobne hluposti robit nebudem.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod Nawi » Pon 16. Jan 2012 22:31:29

veru to co je?cumim ako puk :shock:
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Poslaťod terrible » Uto 17. Jan 2012 17:37:47

Matej píše:- nahravanie telefonatu bez predchadzajuceho povolenia ...
- vyhrazanie sa sudom coz je zjavny hruby natlak a zastrasovnaie, plus ziadosti o mazanie tem, teda zmensovanie obsahu a tym znizovanie konkurencie schopnosti konkurencneho portalu s cielom ziskania neferovej vyhody
- opakovane porusovanie pravidiel portalu, snaha o ovplynovanie clenov portalu cez sukromne spravy (ano aj mna) ...

Ja by som sa mu ospravedlnil prave pozdravom cez organy ktore sa podobnymi pripadmi zaoberaju ... a ked nic ine, myslim ze to krasne vypoveda o povahe (ne)menovaneho pana a uz teraz lutujem ze som niekedy nieco od neho objednal a samozrejme v buducnosti podobne hluposti robit nebudem.

Nechcem sa vadiť, ale myslím, že v takomto štádiu je to nežalovateľné a žiadne orgány sa tým zaoberať nebudú.
Obrázok užívateľa
terrible

Has thanked: 6 times
Been thanked: 14 times

Poslaťod Matej » Uto 17. Jan 2012 20:38:06

terrible píše:
Matej píše:- nahravanie telefonatu bez predchadzajuceho povolenia ...

Nechcem sa vadiť, ale myslím, že v takomto štádiu je to nežalovateľné a žiadne orgány sa tým zaoberať nebudú.

Je to asi tak zalovatelne ako to cim sa vyhraza on... :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod perchess » Uto 17. Jan 2012 21:39:13

terrible píše:Nechcem sa vadiť, ale myslím, že v takomto štádiu je to nežalovateľné a žiadne orgány sa tým zaoberať nebudú.

No záleží aké orgány máš na mysli.... :mrk
Ak sú to orgány činné v trestnom konaní (tak sa to slušne povie), tak určite nie. Veď pravidlá fóra hovoria jasne.
Nepoznám prapodstatu tohoto sporu, trvá zjavne už roky. Možno už aj pôvodná príčina sporu pominula, ale spor trvá apriori doteraz. Čo je však podstatné, že škriepky podobného charakteru a tónu tu na fóre nikomu neprospievajú. Preto oceňujem, že aj keď to bolo zjavne adminovi proti srsti, urobil ústretový krok, popri tom vysvetlil a ozrejmil pravidlá fóra (ktoré každý pri registrácii čítal a vyjadril s nimi súhlas) a naviac dal serióznu ponuku na reklamu. Teraz je na druhej strane, ako sa k tomu postaví.
Obrázok užívateľa
perchess

Images: 61
Has thanked: 15 times
Been thanked: 26 times

Poslaťod stiff » Str 18. Jan 2012 8:15:36

perchess píše:...Preto oceňujem, že aj keď to bolo zjavne adminovi proti srsti, urobil ústretový krok, popri tom vysvetlil a ozrejmil pravidlá fóra (ktoré každý pri registrácii čítal a vyjadril s nimi súhlas) a naviac dal serióznu ponuku na reklamu. Teraz je na druhej strane, ako sa k tomu postaví.

Hej, hej, samozrejme, že treba oceniť adminovu iniciatívu v tejto srande. Bez tohto verejného "ospravedlnenia" by kopa ľudí nemala ani šajnu o "ujových" praktikách.. :D :D :D :D :D Takto má každý, kto si to prečíta možnosť, vytvoriť si vlastný charakterový obraz o týchto záležitostiach. Celkom slušne som sa pobavil. :clap :clap :clap :yes

Apropo: Je možné človeka žalovať aj za smajlíka? :nech čakám na telefóne.. :hmm :mrk :hi
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Ďalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 50 hostia